Örebro Yogafestival 2023

Tack för ytterligare en otrolig Yogafestival!


Scenit Kulturhus fullkomligt vibrerade av värme (och sköna energier!), såväl utifrån som inifrån lördag den 17 juni 2023! Gemenskap, glädje, omsorg, ny kunskap ochupplevelser manifesterades även detta år.

Tusen tack till alla er deltagande yogisar för ert mod och nyfikenhet. Tack till alla fantastiska lärare som bidrar och sprider sin kunskap och omsorg, och stort tack till alla volontärer som helt gratis hjälper till för att göra den här festivalen möjlig. Stort tack även till Lotta Holmqvist Bonjafoto (klick!) som förevigar festivalen år efter år med underbara fotografier. Tack, tack, tack!


Tillsammans är vi bäst, tillsammans!Fotograf samtliga foton nedan: Lotta Holmqvist, @bonjafoto

Vill du yoga med oss?


Under hösten 2023 är vi hela tio olika lärare som håller klass varje vecka på Yogoteket. Samt en hel drös med gästlärare som håller workshops och temaklasser. För att läsa mer om hösten ordinarie utbud klicka här, och för senaste uppdatering om temaklasser, workshops och annat kul är det absolut bästa att följa oss i sociala medier. Du hittar oss nästan överallt under namnet @yogoteketyogastudio.


Höstterminen pågår vecka 33-51 och vill du komma som dropin så går just det först att boka samma vecka som en kurs startar. 

Varmt välkommen till oss på Yogoteket, vi ser fram emot att landa i sinnesro och ökad kraft med just dig!