Yoga med Josefine PekkalaFlow Meditation

Bekant till van i yoga

Måndagar 17.30 - 18.45


Kursstart 21/8

16 tillfällen

Pris 2800:-

Drop in i mån av plats - 190 krGuidad yogisk meditation i rörelse, lekfullhet och vila till varierande prestationsfria tempon. Asanas, andningstekniker, shaking, mantra, avslappnande ljudhealing och kraften i de gemensamma vibrationerna. Yogaformen är hatha, kundalini.

Varje pass öppnas i en stunds introspekt och guidad reflektion med eget medtaget block och penna. Vi bygger på så vis upp rutin att stanna upp och reflektera över det som Är för att sedan lämna den materiella världen och guidas in i nuet för ett härligt yogapass.Kundaliniyoga

Van i yoga

Måndagar 19.15 - 20.45


Kursstart 21/8

16 tillfällen

Pris 2900:-

Drop in i mån av plats - 190 kr

Klippkort 10 ggr - 1700:-En centrerande och sinnesexpanderande yogaform som från hjärta syftar till att stärka din närvaro, självkärlek och plats i världen - spirituellt, mentalt och fysiskt. Varje pass har en intention och riktning utifrån att balansera och stötta chakrasystemet - från rot till topp. 90 minuter där vila och återhämtning är djupt integrerad - vid start av pass, under och i slutet.


Vi stannar längre i varje asana (kroppspositioner), hittar in i pranayama (andningstekniker), mantran, shaking, meditation i stillhet och rörelse, ljudhealing. Varje pass inkännande, prestationslöst och lite utmanande.

Kundaliniyoga med Josefine grundar sig i autonomi och är inkluderande. Du är alltid välkommen som Du. Ett häfte med termer, mantran etc ingår vid helterminsstart. Matta, bolster, ögonkudde, filt finns framlagd och redo för dig.Vit Yoga

Ny till van i yoga

Onsdagar 19.15 - 20.15


Kursstart 23/8

16 tillfällen

Pris 2900:-

Drop in i mån av plats - 190 kr

Klippkort 10 ggr - 1700:-En mjuk och inkännande yogaform som stimulerar och stöttar det parasympatiska nervsystemet för lugn, ro och återhämtning. Du guidas i yogiska rörelser, tekniker och stöd, andetag, meditation. Yogan och den japanska medicinläran sammanvävs då du också får lära dig utforska kärleksfull självläkning/healing av din egen livsenergi. Passet avslutas i vila till avslappnande ljudhealing.


Som välkomstgåva för bokad heltermin ingår en egen ekologisk doftroller med stöttande oljor att använda till passen – och givetvis även hemma! Yogaformen är inkännande mix av yin-, sensing-, kundaliniyoga.Medicinsk Yoga

Ny till van i yoga

Torsdagar 10.00 - 11.00


Kursstart 14/9

6 tillfällen

Pris 950:-

Drop in i mån av plats - 170 krEn mycket mild yogaform som riktar sig till dig med minskad fysisk rörlighet eller som ex utmanas av utmattning och stress. Du guidas lugnt och inkännande på både stol och matta. Vi lägger fokus på kropp, sinne och medveten närvaro för att stärka allt från avslappning, rörlighet till självkärlek och koncentrationsförmåga. Yoga ska inte göra ont och du guidas skonsamt och yogar alltid utefter dina egna förutsättningar.


Vi rör oss och andas för att få landa, stärka närvaro, god fysisk och psykisk hälsa.
Varmt välkommen som Du är och mår!
Vill du gå denna morgonkurs och en till av Josefines kurser?
- Då får du rabatt på 400 kr på det totala priset!- Använd gärna friskvårdsbidrag via ePassi


Du bokar Josefines kurser genom att mejla yoga@josefinekundalini.se
‿︵‿︵‿︵
Yoga med Vanina Suavet Hannson


Vinyasa

Tisdagar 17.30-18.45


Kursstart 15/8


18 tillfällen

Pris 2900:-

Drop in i mån av plats - 180 krEn kurs för dig som har praktiserat ett tag och är redo att utforska nytt territorium. Gör dig redo att arbeta med nya balanserande asanas, bakåtböjningar, inversioner och höftflexibilitet. Den här kursen är inspirerad av Prana Vashya-serien, en dynamisk yogametod utvecklad i Mysore, Indien.


Släpp prestationsångesten eller oron, den här kursen ska vara roligt, spännande och utvecklande, och precis alla som spenderat en stund på yogamattan är välkomna. Du behöver inte anse dig själva vara avancerad yogi för att delta, nyfiken räcker gott och väl. Välkommen!Du bokar Vaninas kurs genom att mejla crowningmammas@gmail.com
‿︵‿︵‿︵
Yoga med Ylva Wall


Yoga Grund

Tisdagar 19.00-20.15


Kursstart 15/8


18 tillfällen

Pris 2900:-

Drop in i mån av plats - 180 krTisdagar, veckans kanske tråkigaste dag, kan nu bli veckans bästa med 75 minuter yoga bliss.

Tillsammans utövar vi Hatahayoga med andningssynkroniserade rörelser i Hataha flow/ lättillgänglig Vinyasa. Passar för den allra nyaste av yogi till den mer erfarna som vill uppleva skönt yoga bliss. Inget pass är det andra likt även om många sekvenser är återkommande och vi utgår från ett tema för dagen. Stort fokus på återhämtning, och att ge dig en mysig stund i veckan, därför avslutas klassen alltid i savasana med en inledande kroppsscanning och guidad avslappning.


Yoga bas ger dig självsnällt utrymme att utvecklas fysiskt, mentalt och själsligt. Det blir ett verktyg för motståndskraft i vardagen mot livets alla vågor som sköljer över oss.Du bokar Ylvas kurs genom att mejla wowlistic.sweden@gmail.com
‿︵‿︵‿︵
Yoga med Jenny Geffen


Restorative & Yinyoga - Find your peace

Onsdgar 17.30-18.45


Kursstart 16/8

17 tillfällen

Pris 2900:-

Drop in i mån av plats - 190 krPausa från livets stressiga vardag med krav och prestationer, kliv in i din kropp, bli ett med nuet och upplev yoga i dess mest magiska form! Restorative & Yinyoga- find your peace är en yogakurs som läker och fyller dig med ny energi. Fokus ligger på upplevelsen av acceptans, återhämtning och djup avslappning. Mjukt och försiktigt balanserar vi kroppen och sinnet, väcker kroppens egna läkningsförmåga och skapar utrymme för reflektion och inre harmoni. Yogan utförs i sittande eller liggande strechpositioner. Vi tar oss igenom det som känns trögt och stelt och stannar lite längre i de mjuka, välgörande positionerna för att öka rörligheten och flödet i kroppen. Du kommer även få prova på transformerande meditationer, mantran, andningsövningar, ljudbad och uppleva total avslappning genom guidad Yoga Nidra.


Du är välkommen precis som du är oavsett tidigare erfarenhet av yoga eller meditation. Kursen passar särskilt bra för dig som har problem med stress, utmattning, ångest, depression eller kronisk smärta.


Jag erbjuder rabatt till dig som är student eller sjukskriven, kontakta mig för mer information.Du bokar Jennys kurs genom att mejla jenny.geffen65@gmail.com
‿︵‿︵‿︵
Yoga med Evelina GunnarssonVinyasa

Torsdagar 17.30-18.45 - FULLBOKAD!

Mejla gärna för önskan om att stå i kö.


Kursstart 17/8

17 tillfällen

Pris 2800:-

Drop in i mån av plats - 190 krVinyasayoga är en dynamisk och fritt flödande yogaform där ingen klass är den andra lik. Vinyasa betyder ”andningssynkroniserad rörelse" och fokuserar ofta på flowt mer än att komma "korrekt" in i en position. Klasserna har olika intensitet och upplägg, vissa innehåller mer meditation, vissa mer kraftfulla positioner och vissa har ett mer spirituellt fokus. Vinyasayoga är en mer fysiskt krävande yogaform och samtidigt som den bygger en stark kropp så skapar den ett inre lugn och närvaro. Inga förkunskaper behövs.Yinyoga & Meditation

Torsdagar 19.00-20.15


Kursstart 17/8

17 tillfällen

Pris 2800:-

Drop in i mån av plats - 190 krYinyoga är en återhämtande och terapeutisk yogastil som handlar om att ge sig hän och släppa taget för att stilla kropp och sinne. Yinyoga kännetecknas av passiva positioner med en lätt, mjuk stretch, utförda i stillhet och medveten närvaro. Varje position hålls i minst 3-5 minuter vilket ger oss tid att även lugna sinnet. Under denna kurs fördjupar vi oss även inom meditation och testar olika meditationstekniker att ta med ut i livet.

Inga förkunskaper behövs.Hatha Flow på lunchen

Fredagar 12.00-12.45


Kursstart 18/8

15 tillfällen

Pris 2250:-

Drop in i mån av plats - 170:-


45 min yoga på lunchen kommer garanterat fylla på förrådet av endorfiner, serotonin & dopamin, en härlig cocktail rakt in i helgen. Stilen är Hatha/Vinyasayoga och passet passar alla, nybörjare som van yogi.

Fokus på ökad styrka, flexibilitet, stabilitet och sinnesro. Investera 45 min av din lunch i dig själv och du kommer inte ångra dig. Inga förkunskaper behövs.
Klippkort 10 tillfällen, bokas i mån av plats, 1700:- (giltigt 1 år från inköp)

Vill du gå på två kurser får du en rabatt på 500:- på det totala priset (gäller ihop med Karins klass.)Du bokar Evelinas kurser genom att maila evelina@yogoteket.se
‿︵‿︵‿︵
Yoga med Maria Pettersson


Sensing yoga

Söndagar 10.00-11.15


Kursstart 27/8


16 tillfällen

Pris 2700 kr

Klippkort 8 ggr – 1.400:-

Drop in i mån av plats - 190 krHjärtligt välkommen till kurs i Sensing Yoga. Nybörjare eller van yogi?

Alla är välkomna!


I Sensing Yoga utgår vi alltid från vår egen kropps rörelse, utan krav på prestation. Sensing Yoga är en naturlig och mjuk rörelseform som har sitt ursprung från hur djur, små barn och naturfolk beter sig naturligt i rörelse och vila.


Sensing Yoga passar dig som har problem med smärtproblematik eller om du upplever oro och ångest. Sensing Yoga passar även om du bara vill uppleva en lugn och harmonisk stund. I denna mjuka yogaform finns det tid till återhämtning och passens främsta fokus är vårt parasympatiska nervsystem.


Vi gör naturliga och mjuka rörelser som lugnar ner vårt nervsystem och ökar nivån av kroppens eget hormon oxytocin, som hjälper oss att vara kvar i ett tillstånd av lugn och ro. Rörelser i Sensing Yoga hjälper kroppens förmåga att lättare läka sig själv och kommunikationen mellan din kropp och hjärna väcks upp.Du kommer även bli guidad genom olika flöden och sekvenser. När vi rör oss på det här sättet så får vi vår bindväv att slappna av och att bli återfuktad, det gör att bindväven blir mjukare och mer

följsam. Varje yogapass innehåller också djupavslappning i form av meditation eller Yoga Nidra, så du lättare kan vara kvar i ett tillstånd av välbehag efteråt.Du bokar Marias kurs genom att mejla info@mariasyogarum.se
‿︵‿︵‿︵
Mindfulness med Maria Echols Hastad


Mindfulnesskurs

Söndagar 14.45-16.00


Preillinär kursstart: 3/9

6 tillfällenDenna 6-veckors mindfulnesskurs vänder sig till dig som söker efter verktyg för att skapa en bättre balans och ett större välbefinnande i ditt liv. Kursen varvar teori och diskussion med praktiska övningsmoment där du får prova på olika meditations- och mindfulnesstekniker för att hitta ett sätt som passar just dig. Tillsammans övar vi på att återkomma till nuet och stärka den medvetna närvaron.


I nuet kan vi finna lugnet och hitta tillbaka till oss själva då varken "måste göra"-tankar i framtiden eller grubblerier om det som hänt i dåtiden kan existera här. Vi pratar om stress och hur detta påverkar oss på olika plan och på vilket vis mindfulness kan hjälpa oss hantera stress. Vi övar på att applicera både självmedkänsla och tacksamhet som en del av ett mindfulnessbaserat förhållningssätt.


Syftet med kursen är att du ska få en djup förståelse för vad mindfulness är och att du på ett tryggt och enkelt vis ska kunna använda dig av de olika mindfulnessverktygenpå egen hand efter kursen.


Kursen är öppen för alla, nybörjare såväl som mer erfarna deltagare som vill fördjupa sina kunskaper.

Hjärtligt välkomna!


6 tillfällen, 1250 kr.
Då kursdagarna bygger på varandra är det bra om man avsätter tid för alla 6 tillfällena.Du bokar Marias kurs genom att mejla maria@open-minds.se
‿︵‿︵‿︵

Yoga med Karin Åqvist


Vinyasa

Söndagar 16.30-17.45 - FULLBOKAD!

Mejla gärna för önskan om att stå i kö.


Kursstart 20/8


18 tillfällen

Pris 2950:-

Drop in i mån av plats - 190 krHappy Sunday med Karin passar precis alla, oavsett tidigare erfarenhet av yoga. Stilen utgår från klassisk Hatha. En varm, härlig klass där rörelse, flexibilitet och närvaro är i fokus. Kom som du är, gå därifrån lite starkare.Klippkort 10 tillfällen, bokas i mån av plats, 1700:- (giltigt 1 år från inköp, kombineras med Evelinas klasser)

Vill du gå på två kurser får du en rabatt på 500:- på det totala priset (gäller ihop med Evelinas klasser)Du bokar Karins kurs genom att mejla info@yogoteket.se
‿︵‿︵‿︵
Yoga med Åsa Rönnmark-Jacobsson


Root Yoga

Söndagar 18.00-19.15


Kursstart 20/8


17 tillfällen

Pris 2800:-

Drop in i mån av plats - 190 krRoot yoga Utgår från dig. Åsa är yogaterapeut och yogalärare med lång erfarenhet av privat undervisning och individanpassad yoga. Under terminen utövar vi yogaformer som hatha, yin, Ashtanga, yoga nidra, meditation och pranayama. Vi utgår från er som deltagare i gruppen för att ni ska få skala av det ni behöver och odla det som gynnar er. Root yoga bygger från grunden och utgår från det yogiska synsättet ”undoing a lifetime of doing”. Passar alla nivåer, yogan utgår från individen och kan vara både mer avancerad och grundläggande i samma klass .
Du bokar Åsas kurs genom att mejla yogasunray@gmail.com
‿︵‿︵‿︵
Yoga med Caroline Högrud


Yin & Yang Flow

Söndagar 19.30-20.30


Kursstart 20/8

18 tillfällen

Pris 2700:-

Drop in i mån av plats - 180 kr

Klippkort 5 ggr för 750 krEtt fint yogapass att avsluta veckan på. Stilen är blandad och passet passar alla, nybörjare som mer van yogi. Fokus ligger på rörelse, flexibilitet, inre och yttre styrka samt stabilitet. Allt detta till tonerna av skön musik. Vi flödar genom positioner och stannar ibland upp där vi känner att det behövs. Vi kommer även att jobba med intention, meditation och avslappning, allt för att samla ihop oss själva och avsluta veckan på bästa sätt.


Jag erbjuder rabatt till dig som är student, kontakta mig för mer information

Använd gärna friskvårdsbidrag via ePassiDu bokar Carolines kurs genom att mejla jagandasyoga@gmail.com‿︵‿︵‿︵

SCEHMA HÖSTEN 2023

Flera av våra lärare tar emot betalning via friskvårdstjänsten epassi.

Kontakta den lärare du yogar för för mer information.