Yoga med Josefine Pekkala


Kundaliniyoga

Van i yoga/djupdyka direkt

Måndagar 19.20 - 20.50


Kursstart 15/1

19 tillfällen

Pris 3400:-

(*Delbetalning per 2 tillf. möjlig)

Drop in i mån av plats 190:-Måndagskvällar i utforskande, meditativ & spirituell yogaform för lite välbehövlig sinnesro & inre kraft. Du guidas lugnt ner och in i dig, i asanas, pranayama, chanting & mantran, olika meditationstekniker i både stillhet och rörelse. I denna yogaform stannar vi kvar lite längre i varje rörelse/position för att hinna uppleva kroppens subtila signaler och andetag. Varje pass avrundas i lång shavasana och ljudhealing.


Inkännande, prestationslöst och – om man så vill - lite utmanande!


Klasserna har en intention och riktning utifrån att balansera och stötta kroppen, knoppen & energisystemet - från rot till topp där vila och återhämtning är lika viktig som rörelse. Kundaliniyogans tekniker kan med ett nyfiket sinne stärka vår närvaro, frid, självkärlek, kraft och samvaro - spirituellt, mentalt och fysiskt.


Ta gärna med en meditationskudde om du har (inget måste).Matta, bolster, ögonkudde & filt väntar på dig här.

 

Varmt välkommen att landa som du Är - alltid utefter Din dagsform!Vit Yoga

Ny till van i yoga

Onsdagar 19.15 - 20.30


Kursstart 17/1

18 tillfällen

Pris 3300:-

(*Delbetalning per 2 tillf. möjlig)

Drop in i mån av plats 190:-En lugn och inkännande yogaform som stöttar din viktiga återhämtning varje vecka. Denna yogaform lägger med omsorg fokus på det parasympatiska nervsystemet för lugn och ro samtidigt som muskler, leder och bindväv skonsamt får sträckas ut. Du guidas i mjuka yogiska rörelser, tekniker och stöd, andetag, meditation och yogar alltid utefter din egen dagsform.


Passet startar i guidad djupvila och avrundas efter rörelse och andetag i avslappnande ljudhealing.

Yogaformen: yin-, sensing-, kundaliniyoga.


Varmt välkommen för återhämtning mitt i veckan och en god natts sömn!Boka heltermin?

*Då ingår Din egna ekologisk doftroller med stöttande lugnande oljor att använda till passen – och givetvis även hemma! Du som yogat föregående termin har möjlighet att fylla på din roller kostnadsfritt till terminstart per förfrågan via e-post till Josefine.Klippkort på ALLA Josefines terminskurser
10 tillfällen (drop in): 1900 kr (giltigt 1 år från inköp)
Drop in-pass bokas i mån av plats via BokaMera - betalas via Swish på platsEngångs eller delbetalning per 2 tillf. av termin möjlig. Betalning via e-faktura


Vill du gå två av Josefines kurser under samma termin?

- Då får du 400 kr rabatt på det totala priset!Använd gärna friskvårdsbidrag via ePassi


Du bokar Josefines kurser genom att mejla yoga@josefinekundalini.se

‿︵‿︵‿︵
Yoga med Ylva WallLymf Yoga

Tisdagar 17.30-18.45


Kursstart 16/1

20 tillfällen

Pris 3200:-

Drop in i mån av plats 190:-


För dig som vill ta hand om ditt lymfsystem och boosta din lymfhälsa.I lymfyoga får du utföra vanliga yogarörelser som har syfte att mjukt öka flödet i ditt lymfsystem. Stort fokus på andetaget då diafragman är en av pumparna till lymfsystemet och kan jämföras med hjärtats pump till blodomloppet. Lymfsystemet är ett system som glömts bort lite i modern medicin men är otroligt viktigt för reningen av kroppen och hjälper dig rensa ut toxiner, bakterier och virus. Ett lymfsystem i balans ger ett bra immunförsvar en känsla av lätthet i kroppen, en lyster och en mjukhet i huden. Lymfsystemet kan stanna upp vid för mycket stress och därför ingår det alltid en guidad avslappning i varje klass.


Passar dig som är ny till van inom yoga. Passar dig som opererat bort lymfnoder efter cancerbehandling, opererat bort dina halsmandlar, har ärr som begränsar lymfflödet t.ex från kejsarsnitt eller dig som bara vill få igång ett trögt lymfsystem. Passar även dig som inte är ett dugg intresserad av lymfsystemet men vill få en härlig stunds återhämtning i en stressig vardag.


Välkommen för att få lite mer flow och glow i din kropp och i din vardag!Yoga Grund

Tisdagar 19.00-20.15


Kursstart 16/1

20 tillfällen

Pris 3200:-

Drop in i mån av plats 190:-Tisdagar, veckans kanske tråkigaste dag, kan nu bli veckans bästa med 75 minuter yoga bliss.

Tillsammans utövar vi Hatahayoga med andningssynkroniserade rörelser i Hataha flow/ lättillgänglig Vinyasa. Passar för den allra nyaste av yogi till den mer erfarna som vill uppleva skönt yoga bliss. Inget pass är det andra likt även om många sekvenser är återkommande och vi utgår från ett tema för dagen. Stort fokus på återhämtning, och att ge dig en mysig stund i veckan, därför avslutas klassen alltid i savasana med en inledande kroppsscanning och guidad avslappning.


Yoga bas ger dig självsnällt utrymme att utvecklas fysiskt, mentalt och själsligt. Det blir ett verktyg för motståndskraft i vardagen mot livets alla vågor som sköljer över oss.
Du bokar Ylvas kurser genom att mejla wowlistic.sweden@gmail.com
‿︵‿︵‿︵
Yoga med Jenny Geffen


Restorative & Yinyoga - Find your peace

Onsdgar 17.15-18.30


Kursstart 10/1

20 tillfällen

Pris 3400:-

(*Delbetalning per 2 tillf. möjlig)

Drop in i mån av plats 190:-

Klippkort 10 ggr 1700:-Pausa från livets stressiga vardag med krav och prestationer, kliv in i din kropp, bli ett med nuet och upplev yoga i dess mest magiska form! Restorative & Yinyoga- find your peace är en yogakurs som läker och fyller dig med ny energi. Fokus ligger på upplevelsen av acceptans, återhämtning och djup avslappning. Mjukt och försiktigt balanserar vi kroppen och sinnet, väcker kroppens egna läkningsförmåga och skapar utrymme för reflektion och inre harmoni. Yogan utförs i sittande eller liggande strechpositioner. Vi tar oss igenom det som känns trögt och stelt och stannar lite längre i de mjuka, välgörande positionerna för att öka rörligheten och flödet i kroppen. Du kommer även få prova på transformerande meditationer, mantran, andningsövningar, ljudbad och uppleva total avslappning genom guidad Yoga Nidra.


Du är välkommen precis som du är oavsett tidigare erfarenhet av yoga eller meditation. Kursen passar särskilt bra för dig som har problem med stress, utmattning, ångest, depression eller kronisk smärta.


Jag erbjuder rabatt till dig som är student eller sjukskriven, kontakta mig för mer information.
Du bokar Jennys kurser genom att mejla jenny.geffen65@gmail.com
‿︵‿︵‿︵
Yoga med Cornelia SavvaHatha flow

Fredagar 06.30-07.30


Kursstart 12/1

10 tillfällen

Pris 1600:-

Drop in i mån av plats 200:-


En morgonklass som mjukt väcker både sinne och kropp. Klassen utgår från traditionell hatha med solhälsningar som balanserar kroppens olika chakran, i kombination med ytterligare asanas (kroppspositioner), pranayama (andningstekniker), meditation och savasana. Hatha betyder förening av solen och månen, av prana och apana, som är energi som rör sig uppåt i kroppen eller grundar = apana. Varje tillfälle är unikt utformat, men alltid med syftet att få energin att flöda i kroppen och lugna sinnet. Vi rör oss genom stärkande och aktiverande positioner, reglerande och återhämtande, samt är i stillhet.Cornelias kurs bokar du genom att mejla cornelia.yogadans@gmail.com
‿︵‿︵‿︵
Yoga med Evelina GunnarssonSoft Vinyasa

Måndagar 17.30-18.30


Kursstart 15/1

10 tillfällen

Pris 1600:-

Drop in i mån av plats 190:-En mjukare flowig klass som passar ny till bakant & mer van i yoga. Vinyasayoga är en dynamisk och fritt flödande yogaform där ingen klass är den andra lik. Vinyasa betyder ”andningssynkroniserad rörelse" och fokuserar ofta på flowet mer än att komma "korrekt" in i en position. Klasserna har olika intensitet och upplägg, vissa innehåller mer meditation, vissa mer kraftfulla positioner och vissa har ett mer spirituellt fokus. Inga förkunskaper behövs.Vinyasa

Torsdagar 17.30-18.45

Kurs fullbokad - mejla för önskan om att stå i kö.


Kursstart 18/1

19 tillfällen

Pris 3050:-

Drop in i mån av plats 190:-Vinyasayoga är en dynamisk och fritt flödande yogaform där ingen klass är den andra lik. Vinyasa betyder ”andningssynkroniserad rörelse" och fokuserar ofta på flowet mer än att komma "korrekt" in i en position. Klasserna har olika intensitet och upplägg, vissa innehåller mer meditation, vissa mer kraftfulla positioner och vissa har ett mer spirituellt fokus. Vinyasayoga är en mer fysiskt krävande yogaform och samtidigt som den bygger en stark kropp så skapar den ett inre lugn och närvaro. Under denna klass är det till fördel om du är bekant till van i yoga.Yinyoga & Meditation

Torsdagar 19.00-20.15


Kursstart 18/1

19 tillfällen

Pris 3050:-

Drop in i mån av plats 190:-Yinyoga är en återhämtande och terapeutisk yogastil som handlar om att ge sig hän och släppa taget för att stilla kropp och sinne. Yinyoga kännetecknas av passiva positioner med en lätt, mjuk stretch, utförda i stillhet och medveten närvaro. Varje position hålls i minst 3-5 minuter vilket ger oss tid att även lugna sinnet. Under denna kurs fördjupar vi oss även inom meditation och testar olika meditationstekniker att ta med ut i livet.

Inga förkunskaper behövs.Yoga LAB

Fredagar 10.45-11.45


Kursstart 19/1

17 tillfällen

Pris 2550:-

Drop in i mån av plats 170:-


Yoga LAB är  en klass där vi vid varje tillfälle djupdyker vi i olika teman, tekniker och metoder. En lekfull mini workshop där du som deltagare gärna får vara med och önska innehåll. Som deltagare väljer du själv vilken nivå du lägger praktiken på vilket gör att såväl nybörjare som mer erfaren är välkommen. På denna klass finns utrymme för frågor och diskussion och syftet är att utvecklas och ha roligt. Hatha Flow på lunchen

Fredagar 12.00-12.45


Kursstart 19/1

17 tillfällen

Pris 2550:-

Drop in i mån av plats 170:-


45 min yoga på lunchen kommer garanterat fylla på förrådet av endorfiner, serotonin & dopamin, en härlig cocktail rakt in i helgen. Stilen är Hatha/Vinyasayoga och passet passar alla, nybörjare som van yogi.

Fokus på ökad styrka, flexibilitet, stabilitet och sinnesro. Investera 45 min av din lunch i dig själv och du kommer inte ångra dig. Inga förkunskaper behövs.
Klippkort 10 tillfällen, bokas i mån av plats, 1700:- (giltigt 1 år från inköp)

Vill du gå på två kurser får du en rabatt på 500:- på det totala priset (gäller ihop med Karins klass.)Du bokar Evelinas kurser genom att maila evelina@yogoteket.se

‿︵‿︵‿︵

Yoga med Malin Eriksson


Ashtanga

Söndagar 10.00-11.15


Kursstart 28/1

10 tillfällen

Pris 1600:-

Drop in i mån av plats 190:-


Ashtanga är en dynamisk yogaform och beskrivs ofta som en av de mest fysiskt krävande yogaformerna. Typiskt för ashtangayoga är att man utför ett visst antal positioner i en bestämd ordning, där andningen synkroniseras med rörelsernas flöde. I ashtangayogan finns totalt sex serier och traditionellt sett behöver du kunna utföra den första serien innan du bygger på med fler positioner och får gå vidare till nästa serie . En klass i traditionell ashtangayoga börjar med flera solhälsning A & B följt av en sekvens med stående och sittande positioner.


Den här kursen passar dig som vill ha en mer kraftfull yoga, få igång energin i kroppen och bygga styrka och uthållighet. Även dig som behöver rörelse för att slappna av och få tillgång till ett mer meditativt tillstånd.


Den här kursen är en så kallad ledd klass vilket innebär att läraren Malin guidar dig genom allt du behöver veta.

Välkommen såväl du som är nyfiken på Ashtanga som du som praktiserat förut. Inga förkunskaper krävs.Du bokar Malins kurs genom att mejla info@yogoteket.se
‿︵‿︵‿︵
Yoga med Karin Åqvist


Vinyasa

Söndagar 16.30-17.45


Kursstart 14/1

20 tillfällen

Pris 3200:-

Drop in i mån av plats 190:-Happy Sunday med Karin passar precis alla, oavsett tidigare erfarenhet av yoga. Stilen utgår från klassisk Hatha. En varm, härlig klass där rörelse, flexibilitet och närvaro är i fokus. Kom som du är, gå därifrån lite starkare.Klippkort 10 tillfällen, bokas i mån av plats, 1700:- (giltigt 1 år från inköp, kombineras med Evelinas klasser)

Vill du gå på två kurser får du en rabatt på 500:- på det totala priset (gäller ihop med Evelinas klasser)Du bokar Karins kurs genom att mejla info@yogoteket.se
‿︵‿︵‿︵
Yoga med Åsa Rönnmark-Jacobsson


Root Yoga

Söndagar 18.00-19.15


Kursstart 21/1

18 tillfällen

Pris 2880:-

Drop in i mån av plats 190:-Root yoga Utgår från dig. Åsa är yogaterapeut och yogalärare med lång erfarenhet av privat undervisning och individanpassad yoga. Under terminen utövar vi yogaformer som hatha, yin, Ashtanga, yoga nidra, meditation och pranayama. Vi utgår från er som deltagare i gruppen för att ni ska få skala av det ni behöver och odla det som gynnar er. Root yoga bygger från grunden och utgår från det yogiska synsättet ”undoing a lifetime of doing”. Passar alla nivåer, yogan utgår från individen och kan vara både mer avancerad och grundläggande i samma klass .
Du bokar Åsas kurs genom att kontakta Åsa på Insatagram HÄR.
‿︵‿︵‿︵
Yoga med Caroline Högrud


Hatha flow

Onsdagar 11.30-12.15


Kursstart 10/1

Hel termin 18 ggr 2700:-

Halv termin 9 ggr 1350:-

Drop in i mån av plats 170:-

Klippkort 5 ggr 750:-45 minuter Hatha flow på lunchen är för dig som vill ha en skön stund på mattan med lugna och mjuka rörelser i takt med ditt andetag. Ett pass för dig som vill bli starkare, smidigare och behöver mer sinnesro och återhämtning.I början av passet tar vi en liten stund att fokusera lite extra på vår andning och självklart avslutas det hela med en skön avslappning.Stilen är hatha/vinyasa och passar alla, nybörjare som mer van yogi.Yin & Yang Flow

Söndagar 19.30-20.30


Kursstart 14/1

Hel termin 19 ggr 2850:-

halv termin 10 ggr 1500:-

Drop in i mån av plats 180:-

Klippkort 5 ggr 750:-Ett fint yogapass att avsluta veckan på. Stilen är blandad och passet passar alla, nybörjare som mer van yogi. Fokus ligger på rörelse, flexibilitet, inre och yttre styrka samt stabilitet. Allt detta till tonerna av skön musik. Vi flödar genom positioner och stannar ibland upp där vi känner att det behövs. Vi kommer även att jobba med intention, meditation och avslappning, allt för att samla ihop oss själva och avsluta veckan på bästa sätt.


Jag erbjuder rabatt till dig som är student, kontakta mig för mer information.

Vill du gå på två kurser får du en rabatt på 500:- på det totala priset

Använd gärna friskvårdsbidrag via ePassiDu bokar Carolines kurser genom att mejla jagandasyoga@gmail.com‿︵‿︵‿︵


SCEHMA VÅREN 2024

Yoga i Örebro Schema hösten 2022

Flera av våra lärare tar emot betalning via friskvårdstjänsten epassi.

Kontakta den lärare du yogar för för mer information.