Yoga med Sofia RonquistSoft Vinyasa - Höst 2024

Måndagar 17.30-18.45


Kursstart 12/8

18 tillfällen

Pris 2900:-

Drop in i mån av plats 190:-

PROVA PÅ KLASS 5/8 100:-


Soft Vinyasa är en dynamisk yoga form där vi kombinerar rörelser med andetaget.

Mycket fokus på flow och stabilitet. Varje klass kommer med ett tema eller en intension samt innehåller meditation och andningsövningar.
Passar såväl ny som van yogi.Vinyasa - Höst 2024

Torsdagar 19.00-20.15


Kursstart 15/8

18 tillfällen

Pris 2900:-

Drop in i mån av plats 190:-

PROVA PÅ KLASS 8/8 100:-


Vinyasa är en dynamisk yoga form där vi kombinerar rörelser med andetaget.

Mycket fokus på flow och stabilitet. Varje klass kommer med ett tema eller en intension samt innehåller meditation och andningsövningar.
Passar dig som provat yoga förut.Sofias kurs bokar du genom att mejla ronquistsofia@gmail.com
‿︵‿︵‿︵
Yoga med Josefine Pekkala


Kundaliniyoga Breath - Höst 2024

Vill gå djupt direkt/yogat förut

Måndagar 19.20 - 20.50


Kursstart 19/8

16 tillfällen

Pris 2800:-

Drop in i mån av plats 190:-En meditativ, spirituell & fysiskt jordande yogakurs som grundar sig i fri & oberoende Kundaliniyoga och naturnära Shamanism. Du guidas prestationsfritt och mjukt in i ditt inre medvetandelandskap och naturliga rytm i observering av de dagliga flyktiga tankeströmmarna;till att ge efter, lasta av och koppla upp dig mot dig själv i förhållande till nuet


Andetaget står i centrum och vi stannar kvar längre 1-11 min i position/somatisk rörelse för att växa in i nästa form och lyssna till kroppens signaler. Asanas (kroppspositioner), pranayama (andningsövningar) för både lugn & energi, mantratoning, kroppskännedom, aurabalans, frigörande dans, shaking, lång ljup viktig vila, stilla meditationer, ljudbad & healing


Det här är kurs som välkomnar hela dig, med omtanke röra om & balansera i energi-grytan genom specifika tekniker för att stötta inre ro, uttryck & stabilitet. Alla pass guidade utifrån dagens energier & naturens element.


Du lägger alltid Din egen praktik utefter Din dagsform och gör det du behöver! Kom i mjuka, rörliga göttiga kläder och gärna med vattenflaska. Matta, filt, bolster, ögonkudde finns på plats för dig


Varmt välkommen för din hälsa utan prestige, för utforskande & viktig återhämtning.


Klippkort 10 tillfällen (drop in): 1850 kr (giltigt 1 år från inköp)

Drop in-pass bokas i mån av plats via BokaMera - betalas via Swish på plats.

Engångs eller delbetalning av termin möjlig. Betalning via e-faktura eller SwishAnvänd gärna friskvårdsbidrag via ePassi


Du bokar Josefines kurser genom att mejla yoga@josefinekundalini.se

‿︵‿︵‿︵
Yoga med Ylva WallLymf Yoga - Höst 2024

Tisdagar 17.30-18.45


Kursstart 20/8 

17 tillfällen

Pris 2720:-

Drop in i mån av plats 190:-


För dig som vill ta hand om ditt lymfsystem och boosta din lymfhälsa.I lymfyoga får du utföra vanliga yogarörelser som har syfte att mjukt öka flödet i ditt lymfsystem. Stort fokus på andetaget då diafragman är en av pumparna till lymfsystemet och kan jämföras med hjärtats pump till blodomloppet. Lymfsystemet är ett system som glömts bort lite i modern medicin men är otroligt viktigt för reningen av kroppen och hjälper dig rensa ut toxiner, bakterier och virus. Ett lymfsystem i balans ger ett bra immunförsvar en känsla av lätthet i kroppen, en lyster och en mjukhet i huden. Lymfsystemet kan stanna upp vid för mycket stress och därför ingår det alltid en guidad avslappning i varje klass.


Passar dig som är ny till van inom yoga. Passar dig som opererat bort lymfnoder efter cancerbehandling, opererat bort dina halsmandlar, har ärr som begränsar lymfflödet t.ex från kejsarsnitt eller dig som bara vill få igång ett trögt lymfsystem. Passar även dig som inte är ett dugg intresserad av lymfsystemet men vill få en härlig stunds återhämtning i en stressig vardag.


Välkommen för att få lite mer flow och glow i din kropp och i din vardag!Yoga Grund - Höst 2024

Tisdagar 19.00-20.15


Kursstart 20/8

17 tillfällen

Pris 2720:-

Drop in i mån av plats 190:-Tisdagar, veckans kanske tråkigaste dag, kan nu bli veckans bästa med 75 minuter yoga bliss.

Tillsammans utövar vi Hatahayoga med andningssynkroniserade rörelser i Hataha flow/ lättillgänglig Vinyasa. Passar för den allra nyaste av yogi till den mer erfarna som vill uppleva skönt yoga bliss. Inget pass är det andra likt även om många sekvenser är återkommande och vi utgår från ett tema för dagen. Stort fokus på återhämtning, och att ge dig en mysig stund i veckan, därför avslutas klassen alltid i savasana med en inledande kroppsscanning och guidad avslappning.


Yoga bas ger dig självsnällt utrymme att utvecklas fysiskt, mentalt och själsligt. Det blir ett verktyg för motståndskraft i vardagen mot livets alla vågor som sköljer över oss.
Du bokar Ylvas kurser genom att mejla wowlistic.sweden@gmail.com
‿︵‿︵‿︵
Yoga med Jenny Geffen


Restorative & Yinyoga - Höst 2024

Onsdagar 17.15-18.30


Kursstart 14/8

18 tillfällen

Pris 3400:-

Drop in i mån av plats 190:-

Klippkort 10 ggr 1700:-Pausa från livets stressiga vardag med krav och prestationer, kliv in i din kropp, bli ett med nuet och upplev yoga i dess mest magiska form! Restorative & Yinyoga- find your peace är en yogakurs som läker och fyller dig med ny energi. Fokus ligger på upplevelsen av acceptans, återhämtning och djup avslappning. Mjukt och försiktigt balanserar vi kroppen och sinnet, väcker kroppens egna läkningsförmåga och skapar utrymme för reflektion och inre harmoni. Yogan utförs i sittande eller liggande strechpositioner. Vi tar oss igenom det som känns trögt och stelt och stannar lite längre i de mjuka, välgörande positionerna för att öka rörligheten och flödet i kroppen. Du kommer även få prova på transformerande meditationer, mantran, andningsövningar, ljudbad och uppleva total avslappning genom guidad Yoga Nidra.


Du är välkommen precis som du är oavsett tidigare erfarenhet av yoga eller meditation. Kursen passar särskilt bra för dig som har problem med stress, utmattning, ångest, depression eller kronisk smärta.


Jag erbjuder rabatt till dig som är student eller sjukskriven, kontakta mig för mer information.
Du bokar Jennys kurser genom att mejla jenny.geffen65@gmail.com
‿︵‿︵‿︵

Yoga med Cornelia Savva


Flow into Yin - Höst 2024

Onsdagar 19.00-20.30


Kursstart 21/8

16 tillfällen

Pris 2800:-

Drop in i mån av plats 190:-En kurs för dig som både vill flöda i takt med andetagen och låta kroppen få tid att landa längre i positioner. Passen inleds med mjuka rörelser som successivt tar oss in i solhälsningar och flöden, där andetagen synkroniseras med rörelserna. Vi ger sedan efter i yinpositioner, där vi stannar längre i mer återhämtande och reglerande positioner. Här får kroppens muskler och bindväv tid att mjukt sträckas ut, medan vi låter den eld vi skapat innan få svalna och bli till glöd.


I de olika tillfällena förekommer asanas (kroppspositioner), främst från vinyasa yoga och yin, samt prānāyāma (andningstekniker), meditation, och alltid savasana (avslutande vila). Deltagare som tidigare genomfört liknande pass med mig brukar uppleva dem som mjuka och tillåtande, även om det finns med utmanande moment.


Passar både dig som är van och ny i yoga, men vill gå ett pass där du får det bästa av två världar - flöde och mer stillhet.Du är alltid välkommen att prova innan du bestämmer dig och välkommen såväl med frågor. ♡︎


Kan delbetalas, säg till om så önskas.2H Yoga Immersion - Höst 2024

Söndagar 09.45-11.45


Kursstart 1/9

5 tillfällen

Pris 1100:-

Drop in i mån av plats 280:-Vill du dyka djupare i din yogapraktik? Då är den här kursen för dig! Här tar vi tid för längre meditation, mer pranayama och breathwork, tekniken i yoga asanas (positioner) och slappnar av i yoga nidra (kroppsskanning). Fokuset ligger olika de olika tillfällena, men alla pass rör vi oss genom yogapositioner i varierande sekvenser, med vinyasa yoga som utgångspunkt.


Yoga är så mycket mer än de fysiska positionerna, och i dessa workshop-liknande tillfällen önskar jag ge möjlighet att utforska fler lager av yogan. Kanske hittar du in i mer subtila förnimmelser, fler kontraster mellan stillhet och rörelse, vart kombinationerna kan ta dig, mm. Min förhoppning är att du ska hitta hem i vilka delar av yogan som kallar dig lite extra, medan vi nyfiket går djupare tillsammans.
Du bokar Cornelia kurser genom att mejla cornelia.yogadans@gmail.com
‿︵‿︵‿︵


Yoga med Malin Eriksson


Ashtanga - Höst 2024

Torsdagar 17.30-18.45


Kursstart 15/8

18 tillfällen

Pris 2500:-

Klippkort 10 ggr 1500:-

Drop in i mån av plats 190:-


Ashtanga är en dynamisk yogaform där andningen synkroniseras med rörelsernas flöde. En klass i traditionell ashtangayoga börjar med solhälsningar följt av en sekvens med stående, sittande, samt avslutande positioner. Positionerna utförs alltid i en bestämd ordning där man bygger på lite i taget utifrån totalt sex olika serier som finns i Ashtanga yogan. Under denna kurs praktiserar vi den första serien Yoga Chikitsa.


Den här kursen passar dig som vill ha en mer kraftfull yoga, få igång energin i kroppen och bygga styrka och uthållighet. Positionerna bryts ned i flera svårighetsgrader så att alla kan hinna en bra balans av avslappning och utmaning efter egen nivå och förmåga.


Den här kursen är en så kallad ledd klass vilket innebär att läraren Malin guidar dig genom allt du behöver veta. Välkommen såväl du som är nyfiken på Ashtanga och såväl du som praktiserat förut. Inga förkunskaper krävs.Du bokar Malins kurs genom att mejla malin.eriksson1114@outlook.com
‿︵‿︵‿︵
Yoga med Karin Åqvist


Vinyasa - Höst 2024

Söndagar 16.30-17.45


Kursstart 18/8

18 tillfällen

Pris 2900:-

Drop in i mån av plats 190:-Happy Sunday med Karin passar precis alla, oavsett tidigare erfarenhet av yoga. Stilen utgår från klassisk Hatha. En varm, härlig klass där rörelse, flexibilitet och närvaro är i fokus. Kom som du är, gå därifrån lite starkare.
Du bokar Karins kurs genom att mejla karin.aqvist@gmail.com
‿︵‿︵‿︵
Yoga med Caroline HögrudVinyasa - Höst 2024

Söndag kl. 18.00 - 19.00


Kursstart 18/8

Hel termin 17 ggr 2550:-

Halv termin 8 ggr:- 1200:-

Drop in i mån av plats 180:-

Klippkort 5 ggr 750 :-Vinyasayoga är en dynamisk och fritt flödande yogaform. Vinyasa betyder ”andningssynkroniserad rörelse" och fokuserar ofta på flowet mer än att komma "korrekt" in i en position. Vinyasayoga är en mer fysiskt krävande yogaform och samtidigt som den bygger en stark kropp så skapar den ett inre lugn och närvaro. Kom som du är och flöda med ditt andetag.Yin & Yang Flow - Höst 2024

Söndagar 19.30-20.30


Kursstart 18/8

Hel termin 17 ggr 2550:-

Halv termin 8 ggr:- 1200:-

Drop in i mån av plats 180:-

Klippkort 5 ggr 750 :-Ett fint yogapass att avsluta veckan på. Stilen är blandad och passet passar alla, nybörjare som mer van yogi. Fokus ligger på rörelse, flexibilitet, inre och yttre styrka samt stabilitet. Allt detta till tonerna av skön musik. Vi flödar genom positioner och stannar ibland upp där vi känner att det behövs. Vi kommer även att jobba med intention, meditation och avslappning, allt för att samla ihop oss själva och avsluta veckan på bästa sätt.Jag erbjuder rabatt till dig som är student, kontakta mig för mer information.


Använd gärna friskvårdsbidrag via ePassiDu bokar Carolines kurser genom att mejla jagandasyoga@gmail.com‿︵‿︵‿︵


SCEHMA HÖST 2024

Yoga i Örebro Schema hösten 2022

Flera av våra lärare tar emot betalning via friskvårdstjänsten epassi.

Kontakta den lärare du yogar för för mer information.