Yoga Retreat 

Palma de Mallorca

sfsf

15-18 maj 2024

Yogalärare Evelina Gunnasson och Pernilla Gillberg bjuder in till en weekend med fokus på att njuta, uppleva och givetvis massor av skön yoga


 

Varmt välkommen att följa med oss till vår favoritstad Palma de Mallorca för ett härligt yoga retreat 15-18 maj 2024. Sköna yogapass, god och hälsosam medelhavsmat, spännande aktiviteter så som vandring i Sollerdalen och sköna bad i medelhavet utlovas.


Vi vill att du ska få uppleva några härliga dagar med en blandning av det bästa från Palma och Mallorca! Vi bor på boutiquehotellet Hotel Feliz som ligger i hamnen i Palma, nära strandpromenaden, shopping och bad.


Vi lovar att ta hand om dig så att du kommer hem fulladdad med energi och D-vitamin.


För att ge bästa tänkbara upplevelse välkomnar vi max 14 personer att delta på det här retreatet.


Detta retreatet är fullbokat!

Yoga Retreat Palma de Mallorca maj 2023


BOENDE - HOTEL FELIZ


Hotel Feliz är ett svenskägt, nyrenoverat, boutiquehotell med en skön ”hemma hos känsla”. Här bor vi i snyggt inredda och bekväma dubbelrum och njuter av hotellets goda frukostbuffé varje dag.


Det serveras massa godsaker, upplagt på vackra fat, vattenmelon, jordgubbar, yoghurt, honung, ostar, juicer, äggröra, croissanter och nybakat bröd… Högst upp på hotellets tak ligger en solterrass med solstolar där du kan njuta av utsikten, ta ett dopp i den lilla poolen och bara ha det lugnt och skönt.


Du kan se fler bilder och läsa mer om hotellet på deras hemsida https://hotelfeliz.com/

Yoga Retreat Palma de Mallorca maj 2023


YOGA


Yogaklasserna guidas primärt av Evelina Gunnarsson som till vardags driver yogastudion Yogoteket i Örebro. Även Pernilla är utbildad yogalärare och deltar under klasserna. Vi blandar mjuka, tillåtande flöden med andningsövningar och meditation. Fokus är att röra kroppen på ett behagligt sätt som passar såväl ny som lite mer erfaren yogi. Du behöver inte ha några förkunskaper inom yoga för att följa med på det här yoga retreatet. Kom som du är.

 


HAPPY MORNING YOGA


Fånga dagen och starta morgonen på allra bästa sätt. När solen är på väg upp över havet för en ny vacker dag går vi upp till kapellet vid Castell de Bellver för en stund i lugnet med fantastisk utsikt över Palmabukten. Efter morgonyogan går vi tillsammans ner till hotellet och njuter av den välsmakande frukosten på terrassen i solen. Eftermiddagsklasserna kommer ha olika teman och genomföras på olika platser.

Yoga Retreat Palma de Mallorca maj 2023


PROGRAM

(Med reservation för mindre förändringar)


Onsdag

15.00 | Incheckning

15.15 | Samling i receptionen för frukt & lemonad,

Evelina och Pernilla välkomnar er och ger en första glimt

om vad som komma skall den här resan.

Därefter gemensam promenad till kapellet för yoga.

16.00 - 17.00 | Soft Yoga Flow

19.30 | Välkomstmiddag på hotellet


Torsdag

07.45 | Samling i receptionen

08.00 - 09.00 | Yoga vid kapellet

09.15 | Frukost på hotellet

Fri tid med egen lunch. Ex shopping, strand, häng vid poolen på hotellet. För de som vill erbjuder Pernilla en kortare sightseeing i Palma.

15.45 | Samling i receptionen

16.00 - 17.30 | Yoga vid kapellet

19.15 | Samling i receptionen, taxi till restaurang

19.30 | Middag på utvald krog i Palma 

Efter middag, fri aktivitet & transport hem på egen hand


Fredag

08.00 - 9.30 | Frukost på hotellet

9.45 | Samling i receptionen för avfärd mot Soller

10.00 | Gemensam transfer till Soller 

10.30 - 16.30 | Vandring. Lättare matsäck ingår samt stopp för meditation och soft yoga

17.00 | Avfärd tillbaka till hotellet

19.45 | Samling i receptionen, taxi till restaurang

20.00 | Middag på utvald krog i Palma

Efter middag, fri aktivitet & transport hem på egen hand


Lördag

7.45 | Samling i receptionen

08.00 - 09.00 | Yoga vid kapellet

09.15 | Frukost på hotellet

11.00 | Utcheckning

Yoga Retreat Palma de Mallorca maj 2023
Yoga Retreat Palma de Mallorca maj 2023


DAGSVANDRING I SOLLER


Efter frukosten på fredagen samlas vi i receptionen för gemensam transfer till Soller som är utgångspunkten för vår vandring. Under promenad kommer vi få uppleva doften av medelhavsväxter, se vackra apelsinodlingar, olivlundar och bergskedjan Tramuntana som omfamnar oss i Sollerdalen.


Vi går på slingrande stigar, passerar vackra stenhus och porlande bäckar. Under vår dag kommer vi att ta cirka tre pauser. Två för kortare meditation och sköna yogarörelser och ett för fika/matstopp i vackra byn Fornalutx. Den idylliska byn Fornalutx anses vara den vackraste byn på Mallorca.


Vandringen är totalt ca 9 kilometer.


DET HÄR INGÅR


> Tre nätter på Hotel Feliz i del av dubbelrum standard 15-18 maj 2024.


> Fantastisk frukostbuffé á la Hotel Feliz varje dag


> Tre gemensamma middagar ink dryck på noga utvalda restauranger i Palma


> Morgonyoga x 2


> Eftermiddagsyoga x 2


> Heldag med vandring, yoga, meditation och lättare matsäck i Soller


> Egentid för bad, shopping, sightseening, vila och varande


> Turistskatt på 3,3euro per person ingår

Pris: Del i dubbelrum 9.995 sek inkl moms 


Bokning sker via mejl till info@yogoteket.se


OM EVELINA & PERNILLA


Evelina jobbar som yogalärare på heltid och driver till vardags yogastudion Yogoteket i Örebro. Hennes stil genomsyras mestadels av hatha/vinyasayoga men framförallt av mängder med kärlek och acceptans. Hon gillar att synkronisera rörelse med andetag och väver in så väl pranayama som meditation i alla sina klasser.


Förutom schemalagda klasser erbjuder Evelina privatlektioner, yoga reatretas och är van att hålla klass inför större grupper, såsom företagsevenemang och liknande. Evelinas varma och fina sätt går ingen obemärkt förbi. Att landa en stund på mattan med henne är sällan något du ångrar.


Pernilla är utbildad Viryayogalärare hos Nordiska Yogainstitutet. De senaste åren har hon tillbringat en del av sin tid i Palma där hon och hennes man har en lägenhet.


Pernilla älskar staden som är levande året om med erkänt bra kök på de flesta restauranger. Det finns alltid någonting att göra, året om. Närheten till havet, de vackra bergen, sköna yogastudios, och ett klimat som är behagligt året om är några saker Pernilla gillar med Mallorca.

Yoga Retreat Palma de Mallorca maj 2023


BOKNING & BETALNING

samt övrig info...En anmälningsavgift på 1500:- faktureras i samband med bokning, anmälningsavgiften återbetalas inte. Resterande belopp faktureras med förfallodatum 25 mars 2024. Efter slutbetalningen är bokningen bindande. Båda fakturorna skickas via mejl.


Vid eventuell senare avbokning hänvisar vi till egen reseförsäkring. 

 

Flyg bokar du själv och ingår inte i vårt pris. Ett tips är att du ibland kan hitta billigare resor om du bokar olika flygbolag dit och hem.

 

Hotellet består nästan bara av dubbelrum. Tillägg för dubbelrum i eget bruk är 75 euro/natt. Kom gärna med en god vän, partner eller familjemedlem. 

 

Transport från/till flygplatsen ingår inte. Du tar en taxi som finns precis utanför ankomsthallen. Kostar cirka 30 € till/från hotellet.

 

Du tar med dig din egna yogamatta och övriga yogaredskap, vill du hyra en kan vi ordna det för cirka 300 kronor.

 

Vill du stanna lite längre i Palma så går det såklart bra att boka in en eller flera nätter i anslutning till resan, givetvis i mån av plats.  Bokning av extranätter sker direkt till hotellet via e-post till info@hotelfeliz.com. Tänk på att du bokar extranätter i samma rumstyp som du har bott i under retreatet för att undvika att du måste byta rum. Betalning för extranätter sker i samband med incheckning  på hotellet.

 Vi ses på Mallis!

 

Namaste,

Evelina och Pernilla ♡