STARK & ROFYLLD

Retreat i Ånnaboda

DK

13 - 15 september 2024

Varmt välkommen till Stark & Rofylld Retreat i Ånnaboda 13 - 15 september 2024 med yogalärare Evelina Gunnarsson och PT-Hedda Wannhagen


Återhämtande yogapraktik och fys- & styrketräning i en svårslagen svensk skogsidyll, dessutom knappa 30 minuter från Örebro. Ett retreat med den perfekta kombon att boosta hösten 2024 med.


Välkommen till en av Närkes vackraste platser, Ånnaboda, för en helg full av återhämtning, kraft och sköna energier.


Incheckning sker från 15.00 hos First Camp Ånnaboda som ligger cirka 30 minuter från Örebro, och avslutas söndag cirka 13.30.


Yoga Retreat ånnaboda örebro 12-14 maj 2023


YOGA + TRÄNING

= KÄRLEKSBOOST!

Varmt välkommen till en helg med det bästa av två världar, yogapraktik för inre lugn, balans och frid och funktionell styrke- & konditionsträning för en starkare kropp, friskare framtid och ökad självkänsla. Såväl avslappnade meditationer och softa rörelser som härligt flås och en dos svett utlovas. Ett underbar helg för att boosta såväl kropp som själ!


Du behöver inte på något sätt vara expert inom något av områdena, ett öppet och nyfiket sinne räcker gott och väl. Du guidas och peppas genom alla pass, och hela helgen. 


All yogapraktik passar såväl nybörjare som lite mer vana yogautövare. Vi synkroniserar rörelser med andning, sträcker ut, öppnar upp och flödar högt som lågt. Alla sju yogaklasser guidas av yoga- & meditationslärare Evelina Gunnarsson. Genomgående yogastil är klassisk Hatha-, Vinyasa- och Yinyoga. Helgen består av flera sköna pass där fokus ligger återhämtning, sinnerlig närvaro, samt tekniker kring hur kan stärka kroppen inifrån och ut. Med hjälp av asanas (yogapositioner), andningsövningar och meditation hoppas vi att du ska hitta mer energi och kraft att fortsätta ta dig an livets toppar och dalar.


På lördagen håller Hedda två härligt peppiga och svettiga träningspass, ett inomhus och ett utomhus. Skogsgympa bjuder in till ett stund som inte bara utmanar dina muskler utan även lungor och laganda! Under denna träning kommer vi att hålla ett lite högre tempo och låta svetten rinna, men även peppa varandra och jobba i team. Detta är något för dig som inte är rädd för att bli lite skitig och som vill känna mjölksyran brinna! På eftermiddagen bjuds det på ett ett pass med fokus på det viktiga- nämligen vikterna. I detta pass lyfter vi och låter musklerna jobba. Men vi lär oss även lite teknik i vissa övningar och tar det hela i ett något lugnare tempo. Magen, kroppens bas, kommer även den att få jobba. Detta pass är för dig som vill stärka upp kroppen inifrån och ut. Yoga och tränings, i en härligt symbios under en hel helg, vilken fantastisk kärleksboost!


På plats finns enklare yogamattor, filtar, bolster, klossar och ögonkuddar till samtliga deltagare.

Har du en bättre yogamatta du gillar, ta gärna med den. Önskar du köpa en bra matta innan kontakta Evelina på info@yogoteket.se


Yoga Retreat Ånnaboda Örebro 12-14 maj 2023
Yoga Retreat Ånnaboda Örebro 12-14 maj 2023


EN HELG FÖR NJUTERI AV BÅDE KROPP & SJÄL


Det finns många olika anledningar till varför man vill åka på ett retreat. Vissa söker stillhet, lugn och vila medan andra ser fram emot gemenskap, ny kunskap och ökad kraft. Oavsett varför du söker dig till ett retreat så vill Evelina och Hedda skapa goda förutsättningar för att möta din längtan.


Förutom yoga & träning finns möjlighet till kalla bad i Ånnabodasjön, sköna skogspromenader och bara varande.


Alla aktiviteter under helgen är givetvis frivilliga och du väljer själv hur mycket du vill och orkar delta. Varje kväll tar de som vill, efter middagen, en gemensam promenad ner till sjön för att kvällsbada. Glöm inte att packa morgonrock och mössa. Vi avslutar varje kväll med lugnade meditation som förbereder för en god natts sömn.


Ta med en bra bok eller njut av den vackra miljön som kommer med platsen vi befinner oss på.


Maten som serveras är vegetarisk och vegansk. Meddela gärna eventuella allergi och särskilda önskemål om kost vid bokning.

 

Yoga Retreat Ånnaboda Örebro 12-14 maj 2023
Yoga Retreat Ånnaboda Örebro 12-14 maj 2023


PROGRAM

(Med reservation för mindre förändringar)


Fredag

15.00 Incheckning

16.30-18.30 Välkomstcermoni + Yogapraktik med Evelina

19.00 Middag

20.00 Promenad till Ånnabodasjön & frivilligt kallbad

21.30 Meditation


Lördag

07.30-08.30 Yogapraktik med Evelina

08.45 Frukost i lugn & ro

10.30-12.00 Skogsgympa med Hedda (utomhus)

13.00 Lunch

Fri tid ex. promenad, läsa bok, ta en tupplur

16.00-17.00 Strak inifrån & ut med Hedda (inomhus)

17.15-18.15 Yinyoga med Evelina

19.00 Middag

20.00 Promenad till Ånnabodasjön & frivilligt kallbad


Söndag

08.00-09.30 Yogapraktik med Evelina

10.00 Brunch

11.00 Utcheckning

12.00- Ca 13.30 Avslutningscermoni & soft praktik med Evelina

Hemfärd

Yoga Retreat Ånnaboda Örebro 12-14 maj 2023
Yoga Retreat Ånnaboda Örebro 12-14 maj 2023
Yoga Retreat Ånnaboda Örebro 12-14 maj 2023


FIRST CAMP ÅNNABODA - ÖREBRO


First Camp Ånnaboda – Örebro erbjuder vildmarksliv och aktiviteter året runt för hela familjen, med allt från discogolf, mountainbike och spännande padelmatcher på de två nya utomhusbanorna, till bad, fiske och lägerliv.


I Ånnabodasjön nappar både abborre och gädda men också ädlare fisk som exempelvis regnbåge. Vid Ånnabodasjön ligger även en av länets finaste badstränder.


Vintertid är det skidåkning som gäller – här finns längdspår som sträcker sig hela 7 mil! Även boendet har något för alla, med natursköna campingplatser, olika typer av stugor och trevliga rum att hyra.


First Camp Ånnaboda – Örebro är öppet året om. Övriga enheter som bistro och butik har varierande öppettider beroende av säsong.


Besök https://firstcamp.se/destination/annaboda-orebro/ för mer info samt vägbeskrivning.


DET HÄR INGÅR


> Två nätter logi hos First Camp Ånnaboda 8-10 december 2023


> Frukostbuffé lördag


> Brunch söndag


> Lunch lördag inkl måltidsdryck


> Två gemensamma middagar ink alkoholfri måltidsdryck. Övrig dryck finns att beställa och bekostas av deltagaren själv


> Té- och kaffebuffé med nyttigare tilltugg


> 6 x Yogapraktik med Evelina


> 2 x Styrke- & fyspass med PT-Hedda


> Välkomstcirkel samt avslutningscermoni


> Egentid för ex. vandring, löpning, läsning, kalla bad etc


> Eventuellt Möjlighet att boka massage under lördagen, ingår ej i prisetPRISERAlt. 1

Del i stuga (lakan, handdukar och städ ingår ej) + alla måltider + yoga, träning & övriga aktiviteter

Totalt 3900:- / person inkl. moms


Alt. 2

Del i dubbelrum (hotellstandard) + alla måltider + yoga, träning & övriga aktiviteter

Totalt 4300 :- / person inkl. moms


Alt. 3

Enkelrum (hotellstandard) + alla måltider + yoga, träning & övriga aktiviteter

Totalt 4500:- / person inkl. moms


Vill du delbetala? Inga problem. Meddela oss vid bokning så gör vi upp en betalplan som passar just dig.

Yoga Retreat Ånnaboda Örebro 12-14 maj 2023
Yoga Retreat Ånnaboda Örebro 12-14 maj 2023
Yoga Retreat Ånnaboda Örebro 12-14 maj 2023


EVELINA & HEDDA


Evelina jobbar som yogalärare på heltid och driver till vardags yogastudion Yogoteket i Örebro. Hennes stil genomsyras mestadels av hatha/vinyasayoga men framförallt av mängder med kärlek och acceptans. Hon gillar att synkronisera rörelse med andetag och väver in så väl pranayama som meditation i alla sina klasser.


Förutom schemalagda klasser erbjuder Evelina privatlektioner, yoga reatreats och är van att hålla klass inför större grupper, såsom företagsevenemang och liknande. Hon vill med sitt engagemang sänka trösklarna till yoga som verktyg och metod till högre hälsa. Evelinas varma och fina sätt går ingen obemärkt förbi. Att landa en stund på mattan med henne är sällan något du ångrar.


Hedda jobbar sedan 2018 som personlig tränare på Xplore Fitness i Bista, Örebro. Hon tränar och tävlar i styrkelyft och crossfit, men är föredetta hästtjej. Hon älskar att vinterbada, att läsa en bra bok eller testa nya aktiviteter. Att fortsätta leka som vuxna tror hon håller oss unga i likväl sinne som kropp!


Hedda brinner för kvinnors hälsa. Att kvinnor ska känna att de kan lyfta tungt och ta för sig. Hon är djupt intresserad i hur vår fysiska hälsa påverkar vår psykiska, och tror starkt att träning som ska hålla behöver innehålla själv-kärlek, hållbarhet och långsiktighet.

Träning ska vara pulshöjande och såklart utmanande, men framförallt ska det vara kul!


Hedda erbjuder såväl PT-Solo, som PT-duo, PT-small group och PT-online. Mer nyfiken på Hedda? Läs här


Hedda gästar detta retreat med två peppiga pass på lördagen.

Yoga Retreat Ånnaboda Örebro 12-14 maj 2023


BOKNING & BETALNING

samt övrig info...> Bokning sker via mejl till info@yogoteket.se För specifika frågor om boende kontakta First Camp Ånnaboda direkt på annaboda@firstcamp.se


> Cirka en till två månad innan faktureras betalningen för hela retreatet. Priset variera beroende på vilket boendealternativ du valt.

En faktura skickas via Ånnaboda och en via Yogoteket, totalt motsvarar beloppet det boendealternativ du valt.


> Avbokning av retreatet behöver göras senast tre veckor innan genomförandet för återbetalning av hela summan. Avbokning som sker fram till och med 7 dagar innan debiteras du 50% av avgiften. Avbokning som sker inom 7 dagar debiteras med hela avgiften. 


> Får du förhinder med kort varsel får du gärna överlåta din plats. 


> Busslinje 590 tar dig på ca 40 min från Örebro till Ånnaboda. För dig som reser med bil finns gratis parkering i anslutning till anläggningen.  


> Anläggningen tar emot fler gäster än oss under vårt besök. I receptionen finns en kiosk med enklare utbud av snacks och tilltugg.


> För frågor mejla info@yogoteket.seVi ses i Ånnaboda!

 

Namaste,

Evelina och Hedda