Evelina Gunnarsson


~ Grundare & huvudlärare


Evelina är en RYT500 med tusentals undervisade timmar i bagaget och åtskilliga timmars egen utbildning inom yogastilar som Hatha, Vinyasa, Yinyoga, Ashtanga Vinaysa, meditation, yoga nidra, gravidyoga etc. Hon är en uppskattad yogalärare som brinner för att skapa utrymme för ökat psykiskt och fysiskt välmående och vill med sitt engagemang sänka trösklarna till yoga som ett verktyg och metod till högre hälsa och själsligt utvecklande. Evelina skapar alltid trygga rum och öppnar upp för var persons individuella upplevelse och behov. Hon har närmare ett  årtioendet jobbat heltid som yogalärare och driver till vardags Yogoteket Yogastudio i Örebro.


Evelina kommer delta i alla moment. Hennes specialistområde är samtliga yogaformer, undervisning/pedagogik, lärrarollen, entreprenörskap, samt yogafilosofi & historia.


Är du mer nyfiken på henne hittar du hennes Instagram här.

Evelina Gunnarsson

Majja Lund

Majja

Lund


Majja Lund är legitimerad M. Sc. Fysioterapeut, författare, dansinstruktör, tränare och yogaläraren med många strängar på sin lyra.Hon är småbarnsmamma, bor i en skogskant i Hallsberg och gillar det mesta inom rörelse; löpning, styrketräning, gymnastik, dans och - yoga såklart!


Förutom sitt jobb som fysioterapeut på mottagningen för psykisk ohälsa barn & unga, undervisa i yoga och dans är hon doktorand vid Örebro Universitet i projektet "InMotion" ; en RCT-studie och träningsintervention inom psykiatrin. Hon har studerat Vinyasayoga, Poweryoga, Yinyoga, Traumaanpassad yoga och nu senaste Acro-yoga. Utöver detta har Majja gått utbildning i Dans För Hälsa metoden och flera gruppträningsutbildningar såsom aerobics, funktionell träning, pilates och afrodans.


Hennes peppiga, mjuka, inkluderande och mycket kunniga sätt gör henne till en oerhört uppskattad lärare. Majja gästar utbildnig under helg tre med sin värdefulla kunskap inom anatomi, fysiologi och biomekanik.


Är du mer nyfiken på henne hittar du hennes Instagram här.

Josefine

P Lindgren


Josefine är RYT-cert i Kundaliniyoga, Medicinsk Yoga, meditation och ljudbad samt föreläser och undervisar även som utbildare för blivande yogalärare & -instruktörer via Kundaliniyoga Akademin, Stockholm. Hon är också verksam som stressreducerande behandlare inom

Reiki healing. Hon jobbar som  konstnär, Cacao Fascilitator, givetvis yogalärare och har 210 hp som grundskolelärare.


Hon är en spirituell, mjuk och inkännande yogalärare som uppskattas mycket tack vare sitt sätt att se på hälsa som inkluderande och tillåtande. Grunden i den yoga hon guidar utgår från vördnad och omtanke för sinne och själ genom kroppens självreglerande och förankring i naturen.


Josefine gästar utbildningen helg fyra med fokus på energikroppen, den subtila kroppen, Ayurveda och Sanskritkunskap. 


Är du mer nyfiken på henne hittar du hennes Instagram här.

Josefine P Lindgren

Surprise

LärareUnder utbildningstiden och momenten kommer flera gästlärare dyka upp och bidra med sin kunskap inom olika relevanta områden. Den informationen släpps löpande och kan komma att ändras under tidens gång. 


Vi ser det som en extra krydda och något härligt för våra deltagare att se fram emot!

VI ÄR REDO FÖR DIG - ÄR DU?

Att skicka en intresseanmälan är inte att lova och binda upp sig.

Kanske har du frågor och funderingar att bolla med oss innan du bestämmer dig? Tveka inte att höra av sig i så fall. Klicka på knappen nedan för att nå oss via mejl.