Yoga Retreat i Ånnaboda

15-17 september 2023

Varmt välkommen på Yoga Retreat i Ånnaboda 15 - 17 september 2023 med yogalärare Evelina Gunnarsson och gästlärare Heidi Lindman.


Yoga, välbehövlig återhämtning och sköna promenader endast 30 minuter från Örebro.


Välkommen till en av Närkes vackraste platser, Ånnaboda, för en helg full av återhämtning och sköna energier.


Incheckning sker från 15.00 hos First Camp Ånnaboda som ligger endast 30 minuter från Örebro, och avslutas söndag cirka 14.30.


Yoga Retreat ånnaboda örebro 12-14 maj 2023


YOGA


All yogapraktik passar såväl nybörjare som lite mer vana yogautövare. Vi synkroniserar rörelser med andning, sträcker ut, öppnar upp och flödar högt som lågt. Du guidas igenom det du behöver veta. Genomgående yogastil är Hatha, Vinyasa och Yin Yoga. All yoga guidas av yogalärare Evelina Gunnarsson. På lördagen gästas vi av Heidi Lindman som bjuder in till en skön Yinyoga & Soundhealing.


Helgen består av flera sköna pass där fokus ligger återhämtning, acceptans och styrka innifrån och ut.  Med hjälp av asanas (yogapositioner), andningsövningar och meditation hoppas vi att du ska hitta mer energi och kraft att fortsätta ta dig an hösten 2023.


Enklare yogamattor, filtar och klossar finns att låna. Ta gärna med egna saker om du har. Önskar du köpa en bättre yogamatta innan kontakta Evelina på info@yogoteket.se så kan hon ta med en från yogastudion inne i Örebro.


Yoga Retreat Ånnaboda Örebro 12-14 maj 2023


EN HELG FÖR NJUTERI


Förutom yoga finns möjlighet till kalla bad i Ånnabodasjön, sköna skogsprenader och bara varande. Ta med en god bok eller njut av den vackra miljön som kommer med platsen vi befinner oss på. Det finns många vackra leder att vandra på, i receptionen finns ledkartor att tillgå. 


Scehmat är luftigt och erbjuder mycket egentid. Varje kväll tar de som vill, efter middagen, en gemensam promenad ner till sjön för att kvällsbada. Glöm inte att packa morgonrock och mössa. Givtevis är badet frivilligt. Maten som serveras är vegetarisk och vegansk. Meddela gärna eventuella allergi och särksillda önskemål om kost vid bokning.

 

Yoga Retreat Ånnaboda Örebro 12-14 maj 2023
Yoga Retreat Ånnaboda Örebro 12-14 maj 2023


PROGRAM

(Med reservation för mindre förändringar)


Fredag
15.00 Incheckning
16.30-18.00 Välkomstcirkel + Soft Yoga Flow
18.30 Middag
19.30 Promenad till Ånnaboda sjön & frivilligt bad
22.00 God natt


Lördag
07.30-08.45 Soft Hatha + Pranayama
09.00 Frukost i lugn & ro
Fri tid ex. promenad, läsa bok, ta en tupplur

10.30-11.45 X-tra insatt teknikklass - frivillig
12.30 Lunch
Fri tid ex. promenad, läsa bok, ta en tupplur
15.00-16.00 Vinyasa Flow
16.00-17.30 Yin & Sound Healing med Heidi Lindman
18.30 Middag
19.30 Promenad till Ånnaboda sjön & frivilligt bad
22.00 God natt


Söndag
07.30-08.45 Soft Hatha + Pranayama
09.00 Frukost i lugn & ro
09.45 Promenad till Ånnaboda sjön + frivilligt bad
11.00 Utcheckning
12.30 Lunch
13.15-14.30 Avslutningscirkel & Yoga nidra
Hemfärd

Yoga Retreat Ånnaboda Örebro 12-14 maj 2023
Yoga Retreat Ånnaboda Örebro 12-14 maj 2023


FIRST CAMP ÅNNABODA - ÖREBRO


First Camp Ånnaboda – Örebro erbjuder vildmarksliv och aktiviteter året runt för hela familjen, med allt från discgolf, mountainbike och spännandepadelmatcherpå de två nya utomhusbanorna, till bad, fiske och lägerliv.


I Ånnabosjön nappar både abborre och gädda men också ädlare fisk som exempelvis regnbåge. Vid Ånnabosjön ligger även en av länets finaste badstränder.


Vintertid är det skidåkning som gäller – här finns längdspår som sträcker sig hela 7 mil! Även boendet har något för alla, med natursköna campingplatser, olika typer av stugor och trevliga rum att hyra.


First Camp Ånnaboda – Örebro är öppen året om. Övriga enheter som bistro och butik har varierande öppettider beroende av säsong.


Besök https://firstcamp.se/destination/annaboda-orebro/ för mer info samt vägbeskrivning.


DET HÄR INGÅR


> Två nätter logi hos First Camp Ånnaboda 15-17 september 2023.


> Frukostbuffé  varje dag.


> Två gemensamma middagar ink alkoholfri måltiddryck. Övrig dryck finns att beställa bekostas av deltagaren själv.


>Té- och kaffebuffé med nyttigare tilltugg.


> Morgonyoga x 2 med Evelina


> Eftermiddagsyoga x 2 med Evelina


Valfri teknikkklass på lördagen med Evelina


> Yinyoga & Soundhealing med Heidi


> Välkomstcirkel samt avslutningscermoni


> Mycket egentid för ex. vandring, löpning, läsning, kalla bad etcPRISERAlt. 1

Del i stuga (lakan, handdukar och städ ingår ej) + Alla måltider + Yoga & övriga aktiviteter
Totalt 3650:- / person inkl. moms


Alt. 2

Del i dubbelrum (hotellstandard) + Alla måltider + Yoga & övriga aktiviteter
Totalt 4050 :- / person inkl. moms


Alt. 3

Enkelrum (hotellstandard) + Alla måltider + Yoga & övriga aktiviteter
Totalt 4250:- / person inkl. moms

Yoga Retreat Ånnaboda Örebro 12-14 maj 2023
Yoga Retreat Ånnaboda Örebro 12-14 maj 2023
Yoga Retreat Ånnaboda Örebro 12-14 maj 2023

EVELINA & HEIDI


Evelina jobbar som yogalärare på heltid och driver till vardags yogastudion Yogoteket i Örebro. Hennes stil genomsyras mestadels av hatha/vinyasayoga men framförallt av mängder med kärlek och acceptans. Hon gillar att synkronisera rörelse med andetag och väver in så väl pranayama som meditation i alla sina klasser.


Förutom schemalagda klasser erbjuder Evelina privatlektioner, yoga reatretas och är van att hålla klass inför större grupper, såsom företagsevenemang och liknande. Evelinas varma och fina sätt går ingen obemärkt förbi. Att landa en stund på mattan med Evelina är sällan något du ångrar.


Heidi är är certifierad Yin Yogalärare, Hatha Yogalärare, och Vinyasa Flow lärare Sound healer och Reiki healer. Hon har haft yoga som yrke och egen yoga studio i Finland i 10 år. Deltagare har beskrivit Heidis yogapass som mjukt avslappnande, och hennes energi som om att man får komma hem.


Henne önskan att du får en stund fri från bekymmer, utanför stress. Heidis yoga fokuserar på läkandet som sker i djup vila, då parasympatiska nervsystemet får ta över. Till tonerna av hennes instrument och sång bjuds du under detta retreat in till en skön stund yinyoga & soundhealing. 

Yoga Retreat Ånnaboda Örebro 12-14 maj 2023


BOKNING & BETALNING

samt övrig info...> Bokning sker via mejl till info@yogoteket.se För specefika frågor om boende kontkta First Camp Ånnaboda direkt på annaboda@firstcamp.se


> Cirka två månad innan faktureras betalningen för hela retreatet. Priset variera beroende på vilket boendealternativ du valt. en faktuta skickas via Ånnaboda och en via Yogoteket, totalt mostsvarar beloppet det boendealtertiv en valt.


> Avbokning av retreat behöver göras senast tre veckor innan genomförandet för återbetalning av hela summan. Avbokning som sker fram till och med 7 dagar innan debiteras du 50% av avgiften. Avbokning som sker inom 7 dagar debiteras med hela avgiften. 


> Får du förhinder med kortvarsel får du gärna överlåta din plats. 


> Busslinje 523 tar dig på ca 45 min från Örebro till Ånnaboda. För dig som reser med bil finns gratis parkering i anslutning till anläggningen.  


> Anläggningen tar emot fler gäster än oss under vårt besök. I recpetionen finns en kiosk med lättare utbud av snacks och tilltugg.

Vi ses i Ånnaboda!

 

Namaste,

Evelina och Heidi