Yoga Retreat i Palma de Mallorca

25-28 maj 2023

OBS: Detta retreat är fullbokat!

Yogalärare Evelina Gunnasson och Pernilla Gillberg bjuder in till en weekend med fokus på att njuta, uppleva och givetvis massor av skön yoga


 

Varmt välkommen att följa med oss till vår favoritstad Palma de Mallorca för ett härligt yoga retreat 25-28 maj 2023. Sköna yogapass, god och hälsosam medelhavsmat, spännande aktiviteter, cykelutflykter och sköna bad i medelhavet utlovas. 


Vi vill att du ska få uppleva några härliga dagar med en blandning av det bästa från Palma! Vi bor på boutiquehotellet Hotel Feliz som ligger i hamnen i Palma, nära till strandpromenad, shopping och bad.


Vi lovar att ta hand om dig så att du kommer hem fulladdad med energi och D-vitamin.

 

För att ge bästa tänkbara upplevelse välkomnar vi max 12 personer att delta på det här retreatet.


Yoga Retreat Palma de Mallorca maj 2023

BOENDE - HOTEL FELIZ


Hotel Feliz är ett svenskägt, nyrenoverat, boutiquehotell med en skön ”hemma hos känsla”. Här bor vi i snyggt inredda och bekväma dubbelrum och njuter av hotellets goda frukostbuffé varje dag.


Det serveras massa godsaker, upplagt på vackra fat, vattenmelon, jordgubbar, yoghurt, honung, ostar, juicer, äggröra, croissanter och nybakat bröd… Högst upp på hotellets tak ligger en solterrass med solstolar där du kan njuta av utsikten, ta ett dopp i den lilla poolen och bara ha det lugnt och skönt.


Du kan se fler bilder och läsa mer om hotellet på deras hemsida https://hotelfeliz.com/

Yoga Retreat Palma de Mallorca maj 2023

YOGA


Yogaklasserna guidas primärt av Evelina Gunnarsson som till vardags driver yogastudion Yogoteket i Örebro. Även Pernilla är utbildad yogalärare och deltar under klasserna. Vi blandar mjuka, tillåtande flöden med andningsövningar och meditation. Fokus är att röra kroppen på ett behagligt sätt som passar såväl ny som lite mer erfaren yogi. Du behöver inte ha några förkunskaper inom yoga för att följa med på det här yoga retreatet. Kom som du är.

 


HAPPY MORNING YOGA


Fånga dagen och starta morgonen på allra bästa sätt. Vid 07.30 innan solen stiger upp över himlen för en ny vacker dag går vi upp till kapellet vid Castell de Bellver för en stund i lugnet med fantastisk utsikt över Palmabukten.


Efter morgonyogan går vi tillsammans ner till hotellet och njuter av den välsmakande frukosten på terrassen i solen. Eftermiddagsklasserna kommer ha olika teman och genomföras på olika platser i Palma.

Yoga Retreat Palma de Mallorca maj 2023
Yoga Retreat Palma de Mallorca maj 2023

MÅLA OCH SKÅLA

På fredagen tar vi cyklarna och ger oss iväg för aktiviteten ‘Måla & Skåla’. Här får du möjlighet att hitta din inre kreativa kraft under ledning av Lisa Blom som har driver 'Skaparkraft' i Palma. Låt din egen kreativitet gå bananas på en stor canvasduk med vackra och lättanvända akrylfärger. Du behöver inte ha någon som helst erfarenhet innan. Med glädje och skratt leker vi runt och du hittar din egen personliga väg till att uttrycka det du vill med färg på duken. Du kommer säkert att hitta en ny sida av dig själv. Vi samlas i Lisas mysiga studio och bjuds på tilltugg och cava. Du får ett eget staffli och canvasduk och sedan är det bara att släppa loss och börja skapa, med massor av härliga akrylfärger.


Att måla är både avkopplande och energigivande och framförallt roligt.

När vi är klara har Pernilla valt ut en favoritrestaurang som ligger runt hörnet dit vi går och avrundar kvällen med en gemensam middag. Tavlan får du gärna ta med dig hem som ett minne från retreatet. Du kan läsa mer om Lisas verksamhet på hennes hemsida https://www.skaparkraftpalma.com/


PALMA PÅ CYKEL

Under två dagar ger vi dig möjligheten att ha tillgång till en egen cykel. Du kan fritt välja om du vill promenera eller cykla längs den vackra strandpromenaden i hamnen som går längs Palma stad. Hela strandpromenaden tar dig ca 1.5 mil, längs havet. På lördag, efter morgonyoga och frukost, gör vi en cykelutflykt mot Palma stad och vidare bort längs med det glittrande medelhavet. Det blir stopp för såväl lunch, sightseeing och bad, så ta gärna med dig badkläder. Vi avslutar lördagen med yoga på stranden i den varma sanden.

Yoga Retreat Palma de Mallorca maj 2023

PROGRAM


(Med reservation för mindre förändringar)


Torsdag

15.00 | Incheckning

15.30 | Samling i receptionen för gemensam promenad till yogan

16.00 | Välkomstcirkel och introduktion

Evelina och Pernilla välkomnar er och ger er en första glimt om vad som komma skall den här resan.

16.30 - 18.00 | Soft Yoga Flow

19.30 | Välkomstmiddag på hotellet

 

Fredag

07.30 - 08.30 | Yoga vid kapellet

08.45 | Frukost på hotellet

Fri tid med egen lunch (tillgång till cykel)

15.00 - 16.00 | Yoga vid kapellet

17.30 - 19.45 | Måla & skåla

20.00 | Middag på utvald krog i Palma

 

Lördag

08.00 - 10.00 | Frukost på hotellet

10.30 - 11.30 | Breathwork & Soft Yoga Flow vid kapellet

12.30 | Gemensam cykelutflykt inkl lättare lunch, sightseeing & bad

16.00 - 17.30 | Yoga på stranden

20.00 | Middag på utvald krog i Palma

 

Söndag

07.30 - 08.30 | Yoga vid kapellet

08.45 - 10.00 | Frukost på hotellet

11.00 | Utcheckning

OM EVELINA & PERNILLA


Evelina jobbar som yogalärare på heltid och driver till vardags yogastudion Yogoteket i Örebro. Hennes stil genomsyras mestadels av hatha/vinyasayoga men framförallt av mängder med kärlek och acceptans. Hon gillar att synkronisera rörelse med andetag och väver in så väl pranayama som meditation i alla sina klasser.


Förutom schemalagda klasser erbjuder Evelina privatlektioner, yoga reatretas och är van att hålla klass inför större grupper, såsom företagsevenemang och liknande. Evelinas varma och fina sätt går ingen obemärkt förbi. Att landa en stund på mattan med Evelina är sällan något du ångrar.


Pernilla är utbildad Viryayogalärare hos Nordiska Yogainstitutet.

De senaste åren har hon tillbringat en del av sin tid i Palma där hon och hennes man har en lägenhet.


Pernilla älskar staden som är levande året om med erkänt bra kök på de flesta restauranger. Det finns alltid någonting att göra, året om. Närheten till havet, de vackra bergen, sköna yogastudios, och ett klimat som är behagligt året om är några saker Pernilla gillar med Mallorca.

Yoga Retreat Palma de Mallorca maj 2023

DET HÄR INGÅR> Tre nätter på Hotel Feliz i del av dubbelrum standard 25-28 maj 2023.


> Fantastisk frukostbuffé á la Hotel Feliz varje dag


> Tre gemensamma middagar ink dryck på noga utvalda restauranger i Palma


> Morgonyoga x 3


> Eftermiddagsyoga x 3


> Tillgång till lån av egen cykel 2 dagar


> Cykelutflykt inkl. lättare lunch på lördagen


> 'Måla & skåla' på en egen canvasduk inkl cava och tilltugg

PRIS: Del i drubbelrum 9.995 SEK 


> Bokning sker via mejl till info@yogoteket.se

Yoga Retreat Palma de Mallorca maj 2023

BOKNING & BETALNING

samt övrig info...En anmälningsavgift på 1500:- faktureras i samband med bokning, anmälningsavgiften återbetalas inte. Resterande belopp                      faktureras med förfallodatum 25 mars 2023. Efter slutbetalningen är bokningen bindande. Båda fakturorna skickas via mejl.


Vid eventuella senare avbokning hänvisar vi till egen reseförsäkring. 

 

Flyg bokar du själv och ingår inte i vårt pris. Ett tips är att du ibland kan hitta billigare resor om du bokar olika flygbolag dit och               hem.

 

Hotellet består nästan bara av dubbelrum men det finns två stycken enkelrum. Tillägg för enkelrum är 30 euro/natt. Är dessa rum           bokade kan du boka ett dubbelrum för eget bruk, priset för det är ett tillägg på 50 euro/natt. Kom gärna med en god vän, partner           eller familjemedlem. 

 

Transport från/till flygplatsen ingår inte. Du tar en taxi som finns precis utanför ankomsthallen. Kostar ca 20-25 € till/från hotellet.

 

Du tar med dig din egna yogamatta och övriga yogaredskap, vill du hyra en kan vi ordna det för ca 300 kronor.

 

Vill du stanna lite längre i Palma så går det såklart bra att boka in en eller flera nätter i anslutning till resan, givetvis i mån av plats.         Bokning av extranätter sker direkt till hotellet via e-post till info@hotelfeliz.com. Tänk på att du bokar extranätter i samma rumstyp      som du har bott i under retreatet för att undvika att du måste byta rum. Betalning för extranätter sker i samband med incheckning        på hotellet.

 

Turistskatt: För att bevara natur-och kultur, hålla rent och fräscht och bygga ut infrastrukturen på Mallorca har de infört en lokal             turistskatt. Skatten på 3,30 € per person och natt betalas vid utcheckning på hotellet.


Vi ses på Mallis!

 

Namaste,

Evelina och Pernilla ♡