Namaste!Yogoteket Yogastudio är en yogastudio med flera verksamma yogalärare där alla yogalärare

verkar som egna företagare och sköter sina anmälningar, betalningar och information.

Studion drivs under förutsättning och med syfte att flera yogalärare ska kunna göra yogan till en

större del av sitt liv.


Studion ägs av Yogoteket Yogastudio AB med Evelina Gunnarsson som ensam aktieägare och VD.

Självklart vill vi att fler personer ska yoga och vi hoppas att med vår bredd av yogalärare och

yogastilar ska du hitta något som passar just dig och din längtan efter yoga. 


Studion ligger på Längbrotorg 10 i Örebro. Det finns två entreér varav den på sidan vid

lastkajen kommer användas när klass pågår. 
Detta gäller hos oss på Yogoteket YogastudioFör att boka drop-in besök vår bokning. Betalning sker till den lärare som håller klassen.

Studion öppnar cirka 15 minuter innan klassen startar. 

Under klass låser vi entreén, lämna gärna dina väska och dylikt utanför shalan.

Studion städas konternuerligt. Tillsammans hjälps vi åt att hålla den ren och fin. 


Alla lärare representerar sig själva och Yogoteket när hen verkar i studion. Gott uppförande, alla människors lika värde samt förståelse och acceptans är en självklarhet. På Yogoteket utgår vi ifrån att alla människor menar och vill väl.  Tack för att du fortsätter komma till oss,

så vi kan fortsätta finnas för dig och andra. 


Namaste!

LÄRARE PÅ YOGOTEKET

Evelina Gunnarsson


Evelina är grundare och ensam ägare av Yogoteket. Hon är en E-RYT200 utbildad i Ashtanga Vinyasa, Vinyasa, Gravidyoga, Yoga Nidra samt Yinyoga med ca 2500 undervisade timmar i bagaget. Hon är även specialiserade inom området mindfulness och erbjuder workshops som mindfulnessinstruktör.


Hennes stil genomsyras mestadels av hatha/vinyasayoga men framförallt av mängder med kärlek och acceptans. Hon gillar att synkronisera rörelse med andetag och väver in så väl pranyama som meditation i alla sina klasser. 


Förutom schemalagda klasser erbjuder Evelina privatlektioner, arrangerar och håller i retreats och är van att hålla klass inför större grupper, såsom företagsevenemang och liknande. Evelinas varma och fina sätt går ingen obemärkt förbi. Att landa en stund på mattan med Evelina är sällan något du ångrar.


Yogoteket finns på facebook ⇾ här

Och på Instagram här  ⇾ här 

Evelina finns på Instagram ⇾ här


evelina@yogoteket.se

Evelina Gunnarsson Yogalärare Yogoteket Yogastudio Yoga i Örebro
Josefine Pekkala Yogalärare Yogoteket Yogastudio Yoga i Örebro

Josefine Pekkala


Josefine är en varm och inkännande yogalärare som i sina klasser inkluderar hela människan: spirituellt, mentalt och kroppsligt. Det yogiska synsättet är en grundsten i hennes liv tillsammans med kärleken för djur och natur. Josefine har god erfarenhet och kunskap kring utmattning, depression och ångesttillstånd vilket hon gärna integrerar i sin yoga - för vila och rörelse i en trygg grund och utforskande lekfullhet till livet. Yoga med Josefine ska inte göra ont och du är alltid välkommen så som du är!


Josefine undervisar i kundalini- och medicinsk  yoga med ljudhealing, workshops och erbjuder individuella sessioner på Yogoteket i samtal och holistisk läkning (du kan läsa mer om och boka session på hennes hemsida).


Utbildning:

RYT 200H Kundalini- och medicinsk yoga med ljudhealing

Lärarutbildning 210 HP


Du hittar Josefine på Instagram här

och på Facebook  ⇾ här


www.josefinekundalini.se

yoga@josefinekundalini.se

Emelie Jönsson


Nyfikenhet och upptäckarglädje är Emelies drivkraft, något som även visar sig i den fysiska yogapraktiken. Somatiska, inkännande rörelser kombineras med traditionella asanas och vi utgår alltid från oss själva precis där vi är för dagen, helt utan krav på prestation.


Emelies klasser präglas ofta av kopplingen till naturen och dess element och hon delar gärna med sig av sina erfarenheter inom den fysiska praktiken, andningsövningar, meditation, yogisk filosofi och livsåskådning.


Emelie har dansat hela livet. Kärleken till det fria uttryckssättet tillsammans med den nyfikna inställningen till livet ledde henne till yogan. Just nu går hon sin 200h utbildning med Ulrica Norberg, Hillevi Borga och Rikard Skogberg för att bli certifierad hos Yoga Alliance inom hatha, vinyasa, yin och restorative.


Emelie finns på facebook ⇾ här

Och på Instagram ⇾ här


info.jivatiyoga@gmail.com


Karin Åqvist Yogalärare Yogoteket Yogastudio Yoga i Örebro

Maria Pettersson


Maria är en lugn och trygg yogalärare, utbildad och certifierad i både Sensing Yoga och Sensing Yin.

Hon har även mångårig erfarenhet som utövare av flertalet andra yogaformer, till exempel Medicinsk yoga, Kundalini, Hatha och Yinyoga.


Yoga med Maria ger mycket tid för återhämtning. Rörelser sker alltid på den egna kroppens villkor och helt utan prestation. Hennes fokus ligger på att lära ut tekniker som du lätt ska kunna ta till i vardagen, för att du ska kunna minska på stress, oro, ångest och smärta.


Maria har egen erfarenhet av smärtproblematik och har med Sensing Yogans hjälp lyckats återhämta sig. Hon hämtar mycket kraft i sin livsstil genom djur och natur, vilket genomsyrar Sensing Yogans tänk mycket väl.


Maria finns på instagram här


am.pettersson@gmail.com

Vanina Suavet Hansson Yogalärare Yogoteket Yogastudio Yoga i Örebro

Maria Echols Hastad


Maria är utbildad mindfulness och meditationsinstruktör via Melbourne Meditation Centre (2016) och Teach Mindfulness (2019).


Efter att själv ha använt sig av mindfulness och meditation i flera år för att hitta mer balans i vardagen kom idén (under en meditation) att utbilda sig till instruktör för att kunna lära ut till andra. Maria har bott en längre period i Melbourne, där hon har inspirerats av mindfulnessutbudet och själv utbildat sig och hållit i kurser och föredrag inom området.


Maria hoppas nu kunna fortsätta inspirera och motivera människor att regelbundet använda mindfulness och meditation i sina liv i den nya hemmastaden Örebro. Marias klasser erbjuder ett tryggt rum, öppet för diskussion och reflektion. På ett tillåtande och mjukt vis guidar hon deltagarna till att tillsammans utforska olika mindfulnesstekniker och meditationer för att komma tillbaka till här och nu. Hon öppnar även upp för att deltagarna ska kunna stärka sin självmedvetenheten och hitta den egna självmedkänslan då den behövs som allra mest.


Maria finns på instagram här


maria@open-minds.se

Sara Linkilä Yogalärare Yogoteket Yogastudio Yoga i Örebro
Emelie Jönsson Yogalärare Yogoteket Yogastudio Yoga i Örebro


Karin Åqvist


Karin har dansat sedan barnsben, år 2012 gick hon på dansskola i New York och upptäckte lugnet i yogan. Det blev starten på hennes resa som yogalärare. Året efter gick Karin yogalärarutbildning via globalyoga med fördjupningar inom anatomi och assistering, inversions och handstående.


På Karins Happy Sunday klass hittar du egenskapade yogasekvenser där du andetaget bestämmer taken för din rörelse. För att skapa den bästa möjligheten att vara i nuet och skapa känslan av flow har Karin en klass som behålls vid tre tillfällen innan sekvenserna och temat byts ut.


Yogans filosofi väver hon in på ett vardagligt och lättillgängligt sätt.Karin har också fördjupat sig i inverstions, alltså att vara upp och ned. Om du är intresserad av att praktisera handstående, huvudstående eller underarmsstående kan du hålla utkik efter workshops eller skicka en förfrågan om privatlektion. Karins Happy Sunday klasser startade 2013, klassen är fullbokad men det är absolut en idé att hålla utkik efter dropin om du vill testa. 


Du bokar din plats hos Karin via mail till info@yogoteket.se

Maria Pettersson Yogalärare Yogoteket Yogastudio Yoga i Örebro

Vanina Suavet Hansson


Vanina är utbildad gravidyogalärare samt hatha, ashtanga och restorative yogalärare. Hon brinner för att stärka kvinnor genom sin graviditet, födsel och moderskap.


Vanina är även doula (förlossningscoach), baby massage instruktör och magisterexamen utbildad osteopat med femton års erfarenhet inom alternativmedicin. Hennes mål är att stödja och empower kvinnor och deras familjer under den stora övergången till föräldraskap.


Vanina är tvåbarnsmamma och har själv upplevt i första hand fördelarna av yoga och holistisk stöd under graviditeten och tidigt moderskap.


Vanina finns på instagram här


www.crowningmammas.com

Crowningmammas@gmail.com

Maria Echols Hastad Yogalärare Yogoteket Yogastudio Yoga i Örebro

Sara Linkilä


Sara är en spirituell yogalärare och shamansk naturprästinna, utbildad i RYT500hrVinyasa, Hatha, Yinyoga och Reiki. För henne är yogan ett kärleksfullt sätt att leva sitt liv i harmoni med sin kropp, sitt sinne, sin själ och Moder Jord. Saras klasser lägger stort fokus på att hitta en själsligt kontakt inåt genom att integrera yogan i alla nivåer av sin själv. Kärleken till den holistiska hälsan och naturen speglar sig starkt i hennes klasser.


På Yogoteket erbjuder Saras våren 2023 shamanska kvinnocirklar, ceremonier, fullmåne yoga och privata healingsession med tarotreading. Du kan läsa mer om detta och bokning på hennes hemsida.


Sara finns på facebook ⇾ här 
Och på Instagram här  ⇾ här 


www.saralinkilayoga.com

sara.linkila@gmail.com