Namaste!Yogoteket Yogastudio är en yogastudio med flera verksamma yogalärare där alla yogalärare

verkar som egna företagare och sköter sina anmälningar, betalningar och information.

Studion drivs under förutsättning och med syfte att flera yogalärare ska kunna göra yogan till en

större del av sitt liv.


Studion ägs av Yogoteket Yogastudio AB med Evelina Gunnarsson som ensam aktieägare och VD.

Självklart vill vi att fler personer ska yoga och vi hoppas att med vår bredd av yogalärare och

yogastilar ska du hitta något som passar just dig och din längtan efter yoga. 


Studion ligger på Längbrotorg 10 i Örebro. Det finns två entreér varav den på sidan vid

lastkajen kommer användas när klass pågår. 
Detta gäller hos oss på Yogoteket YogastudioFör att boka drop-in besök vår bokning. Betalning sker till den lärare som håller klassen.

Studion öppnar cirka 15 minuter innan klassen startar. 

Under klass låser vi entreén, lämna gärna dina väska och dylikt utanför shalan.

Studion städas konternuerligt. Tillsammans hjälps vi åt att hålla den ren och fin. 


Alla lärare representerar sig själva och Yogoteket när hen verkar i studion. Gott uppförande, alla människors lika värde samt förståelse och acceptans är en självklarhet. På Yogoteket utgår vi ifrån att alla människor menar och vill väl.  Tack för att du fortsätter komma till oss,

så vi kan fortsätta finnas för dig och andra. 


Namaste!

LÄRARE PÅ YOGOTEKET

Evelina Gunnarsson


Evelina är grundare och ensam ägare av Yogoteket. Hon är en E-RYT200 utbildad i Ashtanga yoga, Vinyasa, gravidyoga, yoga Nidra samt Yinyoga.  Evelina är även utbildad minfulnessinstruktör.


Hennes stil genomsyras mestadels av hatha/vinyasayoga men framförallt av mängder med kärlek och acceptans. Hon gillar att synkronisera rörelse med andetag och väver in så väl pranyama som meditation i alla sina klasser. 


Förutom schemalagda klasser erbjuder Evelina privatlektioner och är van att hålla klass inför större grupper, såsom företagsevenemang och liknande. Evelinas varma och fina sätt går ingen obemärkt förbi. Att landa en stund på mattan med Evelina är sällan något du ångrar.


Yogoteket finns på facebook ⇾ här

Och på Instagram här  ⇾ här 

Evelina finns på Instagram ⇾ här


evelina@yogoteket.se

Sara Linkilä Yogalärare Yogoteket Yogastudio Yoga i Örebro

Emelie Jönsson


Nyfikenhet och upptäckarglädje är Emelies drivkraft, något som även visar sig i den fysiska yogapraktiken. Somatiska, inkännande rörelser kombineras med traditionella asanas och vi utgår alltid från oss själva precis där vi är för dagen, helt utan krav på prestation.


Emelies klasser präglas ofta av kopplingen till naturen och dess element och hon delar gärna med sig av sina erfarenheter inom den fysiska praktiken, andningsövningar, meditation, yogisk filosofi och livsåskådning.


Emelie har dansat hela livet. Kärleken till det fria uttryckssättet tillsammans med den nyfikna inställningen till livet ledde henne till yogan. Just nu går hon sin 200h utbildning med Ulrica Norberg, Hillevi Borga och Rikard Skogberg för att bli certifierad hos Yoga Alliance inom hatha, vinyasa, yin och restorative.


Emelie finns på facebook ⇾ här

Och på Instagram ⇾ här


info.jivatiyoga@gmail.com


Karin Åqvist Yogalärare Yogoteket Yogastudio Yoga i Örebro

Josefine Pekkala


Josefine är en varm och inkännande yogalärare som i sina klasser inkluderar hela människan: spirituellt, mentalt och kroppsligt. Det yogiska synsättet är en grundsten i hennes liv tillsammans med kärleken för djur och natur. Josefine har god erfarenhet och kunskap kring utmattning, depression och ångesttillstånd vilket hon gärna integrerar i sin yoga - för vila och rörelse i en trygg grund och utforskande lekfullhet till livet. Yoga med Josefine ska inte göra ont och du är alltid välkommen så som du är!


Josefine undervisar i kundalini- och medicinsk  yoga med ljudhealing, workshops och erbjuder individuella sessioner på Yogoteket i samtal och holistisk läkning (du kan läsa mer om och boka session på hennes hemsida).


Utbildning:

RYT 200H Kundalini- och medicinsk yoga med ljudhealing

Lärarutbildning 210 HP


Du hittar Josefine på Instagram här

och på Facebook  ⇾ här


www.josefinekundalini.se

yoga@josefinekundalini.se

Carin Carbonnier Yogalärare Yogoteket Yogastudio Yoga i Örebro

Frida Svensk


Frida är utbildad Tantra terapeut, Kundalini & Medicinsk Yogainstruktör, NLP practitioner och NLP master (NLP = neuro lingvistisk programmering), de-armoring practitioner.


Hon jobbar med Tantra terapi både enskilt, för par och i grupper, även yoga, dans, och nlp för att expandera din medvetna kropp och mind om vem du är. Att våga vara dig själv fullt ut, och få tillgång till din sensuella kropp och hitta sätt som passar dig att leva med mer harmoni, trygghet och njutning i livet.Hon erbjuder också workshops med Medveten beröring - för både singlar och par,

Kvinnocirklar, Tantriska Retreats på vackra Ängsö

Kurs i Tantric Touch  - för både män och kvinnor.


Frida finns på instagram här

och på Facebook  ⇾ här


www.fulloflife.se

frida@fulloflife.se

Evelina Gunnarsson Yogalärare Yogoteket Yogastudio Yoga i Örebro

Sara Linkilä


Sara är en spirituell yogalärare och shamansk naturprästinna, utbildad i RYT500hrVinyasa, Hatha, Yinyoga och Reiki. För henne är yogan ett kärleksfullt sätt att leva sitt liv i harmoni med sin kropp, sitt sinne, sin själ och Moder Jord. Saras klasser lägger stort fokus på att hitta en själsligt kontakt inåt genom att integrera yogan i alla nivåer av sin själv. Kärleken till den holistiska hälsan och naturen speglar sig starkt i hennes klasser.


Utöver Saras schemalagda klasser erbjuder hon shamanska kvinnocirklar, ceremonier, fullmåne yoga och privata healingsession med tarotreading. Du kan läsa mer om bokning påsarashemsida.


Sara finns på facebook ⇾ här 
Och på Instagram här  ⇾ här 


www.saralinkilayoga.com

sara.linkila@gmail.com

Anna Ökvist Yogalärare Yogoteket Yogastudio Yoga i Örebro


Karin Åqvist


Karins intresse för rörelse började i dansen som i sin tur ledde henne till yoga.


Karins yoga är baserat på globalyoga, där hittade hon yogaflow som passar hennes dansbakgrund perfekt.


Yogan filosofi väver Karin in på ett vardagligt och lättillgängligt sätt.


Du bokar din plats hos Karin via mail till info@yogoteket.se

Carin Carbonnier Yogalärare Yogoteket Yogastudio Yoga i Örebro

Cornelia Savva


För Cornelia är yogan något som lämnar utrymme för att återvända till sig själv, kroppen och hemmet inombords. Yoga och meditation är något som bidragit till att öka och öva på kapaciteten att känna självmedkänsla. Att vara tillåtande, förlåtande och känna kärlek till sig själv. Och likaså vill hon att du ska känna tillåtelse att vara precis som du är på hennes pass. Därifrån kan vi mjukna inifrån och ut. 


Cornelia är utbildad i Hatha och Ashtanga vinyasa, 500h på RYS (registrerad yogautbildning) i Rishikesh, Indien. Hon har även genomfört kurs i MBSR, mindfulnessbaserad stressreduktion och transformerande ledarskap. Hennes bakgrund som dansare inspirerar och influerar användandet av kroppen och utformandet av övergångar i hennes klasser.


Cornelia finns på instagram här


cornelia.yogadans@gmail.com

Carin Carbonnier Yogalärare Yogoteket Yogastudio Yoga i Örebro