Yogoteket | Yoga i Örebro

Namaste!Yogoteket Yogastudio är en yogastudio med flera verksamma yogalärare där alla yogalärare verkar som egna företagare och sköter sina anmälningar, betalningar och information. Studion drivs under förutsättning och med syfte att flera yogalärare ska kunna göra yogan till en större del av sitt liv.


Studion ägs av Yogoteket Yogastudio AB med Evelina Gunnarsson som ensam aktieägare och VD. Självklart vill vi att fler personer ska yoga och vi hoppas att med vår bredd av yogalärare och yogastilar ska du hitta något som passar just dig och din längtan efter yoga. 


Studion ligger på Längbrotorg 10 i Örebro. Det finns två entreér varav den på sidan vid lastkajen kommer användas när klass pågår. 
Detta gäller hos oss på Yogoteket YogastudioFör att boka drop-in eller nyttjade av Evelinas klippkort besök vår bokning. Betalning sker på plats.


Studion öppnar cirka 15 minuter innan klassen startar. 


Under klass låser vi entreén så lämna gärna dina väska och dylikt utanför shalan.


Studion städas konternuerligt. Tillsammans hjälps vi åt att hålla den ren och fin. 


Alla lärare representerar sig själva och Yogoteket när hen verkar i studion. Gott uppförande, alla människors lika värde samt förståelse och acceptans är en självklarhet. På Yogoteket utgår vi ifrån att alla människor menar och vill väl.  Tack för att du fortsätter komma till oss, så vi kan fortsätta finnas för dig och andra. 


Namaste!


Sara Linkilä


För Sara handlar yoga om så mycket mer än bara Asanas (kroppspositioner). Yogan är en livsfilosofi som kan prägla hela ditt sätt att leva. Lyssna inåt. Andas i takt med din kropps rörelse och hitta kontakten med dig själv. Sara vill ge alla en yoga där man får vara i harmoni med sig själv & ta den känslan med sig utanför mattan.

Utöver schemalagda lektioner tar Sara emot bokningar för Reiki healing och Yoga för mindre sällskap. RYT 200hr Ashtanga och Vinyasa Flow, Sampoorna Goa. Yin yoga med Magdalena Mecweld, Samt Hatha. Certiferad Reiki healer.

Sara finns på facebook ⇾ här 
Och på Instagram här  ⇾ här 


sara.linkila@gmail.comEvelina Gunnarsson


Evelina är grundare och ensam ägare av Yogoteket. Hon är en E-RYT200 utbildad i Ashtanga, Vinyasa, gravidyoga, yoga Nidra samt Yinyoga. 


Hennes stil genomsyras mestadels av hatha/vinyasayoga men framförallt av mängder med kärlek och acceptans. Hon gillar att synkronisera rörelse med andetag och väver in så väl pranyama som meditation i alla sina klasser. 


Förutom schemalagda klasser erbjuder Evelina privatlektioner och är van att hålla klass inför större grupper, såsom företagsevenemang och liknande. Evelinas varma och fina sätt går ingen obemärkt förbi. Att landa en stund på mattan med Evelina är sällan något du ångrar.Yogoteket finns på facebook ⇾ här

Och på Instagram här  ⇾ här 


evelina@yogoteket.se


Anna Ökvist


Yoga för alla – precis som du är. Det är kärnan/hjärtat för Anna som började sin utbildning till yogaledare på Friskis & Svettis 2017.


Då hon inte är på Yogoteket så guidar hon yoga för anställda på Universitetssjukhuset och på Friskis & Friskis i Örebro. Anna har gått utbildning i Yinyoga, mindfulness och meditation för bl.a. Magdalena Mecweld.


Anna brinner för mjuk/lugn yoga där närvaro i kropp och sinne får ta plats. Där andetaget skapar stillhet i det som är, här och nu. År 2020, i ett år av förnyelse och förändring kommer barnyoga, tonårsyoga och yoga nidra vara utbildningar som Anna kommer att gå fortlöpande under 2020/2021. Tacksam att få möjligheten att utvecklas inom yogan och i livet, i det stora såsom det lilla. 


Anna finns på facebook ⇾ här

Och på Instagram ⇾ här


annasmindfulness@gmail.com
Karin Åqvist


Karins intresse för rörelse började i dansen som i sin tur ledde henne till yoga.


Karins yoga är baserat på globalyoga, där hittade hon yogaflow som passar hennes dansbakgrund perfekt.


Yogan filosofi väver Karin in på ett vardagligt och lättillgängligt sätt.


Du bokar din plats hos Karin via mail till info@yogoteket.se

Heidi Lindman


Heidi bjuder dig på en resa av avslappning och ljudens helande kraft. Hennes fokus i Yoga är att hitta hem i kroppen och rörelse med ödmjukhet och hjärta. Ibland kör världen med sådan fart, att vi vill hoppa av racet och bara vara. Utan krav. Du är välkommen att pausa och pusta ut med Heidi. Hennes önskan är att du känner dig hållen och trygg.


Yoga har varit en stor del av Heidis liv i mer än 20 år, och hennes yrke i 10 år. Heidi är certifierad Yin Yoga (2014) och Hatha Yoga (RYT 200, 2009) och Vinyasa Flow lärare, yoga entreprenör sedan 2009. Sound healer och Reiki healer.


Heidi finns på facebook ⇾ här

Och på Instagram ⇾ här


info@pranasana.se


Jannike Widholm


Att göra yogan till en del av din vardag är det bästa du kan göra för dig själv, enligt mig. När du utför din yogapraktik så få du vara dig själv, helt utan krav och prestige. Mina klasser är mjuka med inslag av Hatha, Vinyasa Flow och Yinyoga. Kom som du är <3


Utbildning: Ryt 200hr Ashtanga & Vinyasa Flow, Sampoorna Yoga Goa, Indien. Har tidigare hållit Vinyasa flow klasser på Forma i Kumla samt Ashtanga fusion och Yoga Flow med yon på Yogalife i Örebro.


Jannike finns på Instagram⇾ här


jannikesyoga@gmail.com


Magnus Fredriksson


Magnus vill dela med sig av en verktygslåda av yogatekniker som får kroppen och sinnet att må bra.


Yogan tar mer och mer plats i Magnus liv, från att det enbart har handlat om yoga på mattan så har det blivit en livsfilosofi som styr mycket av hans sätt att leva. Med yogan i sitt liv kan man leva livet fullt ut.  Magnus är utbildad Kundaliniyogalärare.


Magnus finns på facebook ⇾ här

Och på Instagram ⇾ här


mkundaliniyoga@gmail.comBarbro Karlsson

 

Utbildad Yinyogalärare vid Arboga Yinyogaakademi, 2019.


Folkhälsovetare och har jobbat med hälsa under många år, senast som hälsopedagog bland annat med seniorers hälsa, numer som stödpedagog inom LSS.


Har fastnat för yinyogans behagliga stretch som ger lugn, mjukhet och välbehag i vardagen.


barbro.vma@gmail.com

Sara Johansson


Efter närmare 15 år av egen yogapraktik var tiden mogen för Sara att själv utbilda sig för att kunna sprida yogan vidare till andra. I yogan fann hon närvaron, den så viktiga närvaron som är grunden till allt i livet. Att leva här och nu. Vi har så lätt att rusa iväg i våra tankar där oro för framtiden eller tankar på det som varit får oss att missa själva livet som pågår just nu.


Yoga är ett fantastiskt verktyg för att landa i nuet och i närvaro kan vi lättare höra vår egen inre röst. Under augusti 2020 gick Sara sin grundutbildning i Yinyoga hos FLOW Yoga School Sweden och under 2021 kommer hon att gå deras 200h grundutbildning till yogalärare. 


Sara finns på Instagram här

Och här hittar du hennes blogg


kontakt.saraseviga@gmail.com

Yogoteket Yogastudio AB | Längbrotorg 10 | 703 66 | Örebro

+46 739 414203  |  info@yogoteket.se | yogoteket.se


Copyright. All Rights Reserved