Yogoteket | Yoga i Örebro

COVID-19Uppdatering 3 november 2020.

Tisdagen den 3:e november gick Folkhälsomyndigheten ut med nya

restriktioner för Örebro län. En tydigen uppmaning att hålla oss hemma så gott det går de närmaste tre veckorna. 

Vi på Yogoteket ställer inte in, vi ställer om - tillfälligt. 

Från och med onsdag den 4:e november kommer de flesta yogaklasser på Yogoteket ske online och inte på plats i studion. Den lärare du yogar för kommer meddela dig hur via mail. Att boka dropin är fortfarande möjligt, du gör det via vår bokningssida


Den 24:e november tar vi ett nytt beslut om hurvida vi kan gå tillbaka till ordinarie verksamhet på plats eller inte. En dag i taget, en vecka i taget. 


Mejla oss gärna om du har några funderingar eller frågor; info@yogoteket.se


Ta hand om er!


Namaste, Evelina & yogalärargänget på Yogoteket Yogastudio i Örebro__________________________En andra våg av Coronaviruset är här och många känner en ökad oro och osäkerhet kring framtiden och vårt sätt att leva. Vi på Yogoteket kommer att fortsätta ha öppet. För att det ska vara möjligt vill vi förstärka och förtydliga de riktlinjer och förhållningssätt som vi satte upp redan i våras.


För att vi alla ska känna oss trygga med att fortsätta yoga är det viktigt att vi hjälps åt att efterfölja dem. Vi utgår ifrån Folkhälsomyndighetens riktlinjer och uppdaterar oss löpande om vad som gäller för just vår verksamhet, och som läget är nu kan vi fortsätta bedriva verksamhet på plats i studion.


Idag vet vi, och det finns många studier på, att träning så som yoga och meditation stärker vårt immunförsvar och hjälper oss att må både fysisk och psykiskt bättre. Vi blir mer motståndskraftiga mot yttre påverkan och lever ett mer balanserat, hållbart liv.


På Yogoteket gör vi vårt bästa för att fortsätta skapa förutsättningar för att bibehålla god fysisk och psykisk hälsa på ett så smittskyddssäkert sätt som möjligt. 

 Detta gäller när du kommer och yogar hos oss:


- Vi stannar hemma om vi har någon form av symtom oavsett om det är COVID-19 eller förkylning. Du kan avboka din plats i bokningssystemet och det finns flera möjligheter att ta igen missat tillfälle på. Mejla din yogalärare om du är osäker på hur. - Vi har dragit ned antalet bokningar i varje klass. Fler personer behöver boka av för att en drop-in plats ska bli ledig.- Tvättar alltid händerna innan och efter du kommer in i studion. Det finns flera tvättstationer. Endast pappershanddukar används för att torka händerna. Använd gärna handsprit.- Vi kommer vädra shalan ofta och mycket. Vi hoppas du har överseende med att det till en början kan vara lite kallt under klass. Ta med en extra varm tröja. - Vi rekommenderar att ni tar med egen matta och filt. Skulle ni inte ha möjlighet till det går det att låna.-  Att göra rent mattorna är viktigt innan och efter användning, har du egen matta är du varmt välkommen att använda vår rengöring.- Du kan yoga mer avskilt i vår köks del eller lounge/väntrum. Säg till din yogalärare så gör vi det mysigt även i de utrymmena.- Vi väntar utanför studion tills klassen innan kunnat lämna. Passa på att få lite frisk luft, kanske ta en kortare mjuk promenad så du inte fryser. Vi hjälps åt att hålla avstånd i hallen. - Vi fortsätter hålla avstånd även inne i shalan och inga fysiskt justeringar från yogalärare sker just nu.- Vi är alla extra noga med att sitta sicksack på yogamattorna och i den mån det går röra oss i samma riktning.- Vi gör inga kraftfulla pranayamas (andningsövningar) på klasserna. - Vi respektera avstånd mellan varandra i alla ytor i studion- Vi städar regelbundet och desinficerar gemensamma kontaktytor så som lampknappar och dörrhandtag.-Om en lärare upplever symptom stannar hen hemma. Vi kallar då in en ersättare skulle det inte vara möjlighet ställs klassen in. Ersättningstillfälle kommuniceras senare. Inställd klass kommuniceras via mejl.
Och till dig som kommer till oss vill vi oxå säga..


Tusen tack för att du finns för oss, så att vi kan fortsätta finnas för dig och andra.

Tillsammans kommer vi ta oss igenom detta. Vi tar en dag i taget och gör vad vi kan med vad vi har. 


Det är viktigt för oss att du känner dig trygg med att komma till Yogoteket. För ytterligare frågor eller funderingar mejla info@yogoteket.se
Vi ses på mattan!

Yogoteket Yogastudio AB | Längbrotorg 10 | 703 66 | Örebro

+46 739 414203  |  info@yogoteket.se | yogoteket.se


Copyright. All Rights Reserved